-
Θα τον ξεπεράσω ποτέ;
Είχα μακρόχρονη σχέση (gay) που τελείωσε με κέρατο πριν 1,5-2 χρόνια.
Δεν μπορώ να προχωρήσω και νοιώθω ότι είμαι κολλημένος εκεί.
Το ξέρω είναι χαζό αλλά δεν βλέπω πως μπορώ να προχωρήσω. Νομίζω ότι δεν θέλω κιόλας.
Εν τω μεταξύ το @@ μια χαρά περνάει με τον καινούριο του γκόμενο!!!
Μετά από τέτοια προδοσία πως θα καταφέρω να ξαναεμπιστευτώ άλλον ποτέ;
-
Γειά σου xart! Πόσο μακρόχρονη ήταν η σχέση;
-
13 χρόνια και τα περισσότερα μέναμε μαζί.
-
Μη στεναχωριέσαι καθόλου όλα μέσα στη ζωή είναι το σημαντικό είναι να είμαστε καλά και όλα τα άλλα έρχονται, κάνε μόνο πράγματα που σε ευχαριστούν γέλα βρες τον εαυτό σου και η ζωή αργά ή γρήγορα θα ισορροπίσει
-
Χαρτ , τι ακριβως ειναι αυτο που δεν μπορεις να ξεπερασεις?
Mετα απο 13 χρονια σχεσης και 2 χρονια χωρισμου δεν γινεται να εισαι ακομα ερωτευμενος , αρα κατι αλλο σε κραταει πισω.
Ισως εγωισμος επειδη χωρισατε εξ αιτιας τριτου προσωπου , ισως φοβος οτι αν μπεις σε μια νεα σχεση θα επαναληφθει το ιδιο σκηνικο , δεν μπορω να ξερω τι ακριβως.
Αν δεν βρεις τι ειναι αυτο που σε εμποδιζει και αν δεν καταφερεις να συγχωρησεις , πιστευω δεν θα μπορεσεις να προχωρησεις.
-
Πότε; Είναι τόσος καιρός πια! Κοντεύουν να κλείσουν δύο χρόνια...
Γιατί ο Θεός μου το έδωσε και αυτό; Δεν έφταναν τα τόσα άλλα προβλήματα που μου έδωσε; Γιατί δεν μου χαμογελάει; Γιατί δεν με λυπάται;
-
Δεν ξέρω αν θέλω να συγχωρήσω betelgeuse.
Έχω πολύ θυμό... με αυτόν! Είναι μεγάλη προδοσία!! Και σε πολύ άσχημη στιγμή για μένα...
Και όσο τα σκέφτομαι (που δεν κάνω τίποτα άλλο) τόσο θυμώνω και μετά μου περνάει και ξανά θυμός και δεν λέει να ηρεμήσω!!!
Και φυσικά δεν βρίσκω νέα σχέση και δεν ξέρω αν ποτέ θα εμπιστευτώ κάποιον. Κοντεύω πια και τα 50. Δεν είμαι 20χρονος...
-
Χαρτ, διοχέτευσε την προσοχή, την ενέργεια κ το μυαλό σου σε άλλα μονοπάτια π.χ. δουλειά. Όσο ανακυκλώνεις τα ίδια κ τα ίδια στο κεφάλι σου δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ.
-
Ειναι λογικο να αισθανεσαι θυμο , αυτο που δεν ειναι λογικο ειναι να ξεγραφεις την ζωη σου επειδη χωρισες.
Πρεπει να πας παρακατω , μια λυση ειναι αυτη που προτεινε ο ιματζιν , να ασχοληθεις με κατι αλλο να το ριξεις στην δουλεια ή σε ταξιδια.
-
Τώρα ότι έγινε έγινε και ο μόνος που στεναχωριέται είσαι εσύ και δεν έχει κανένα νόημα αυτό για κανέναν. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε άλλα πράγματα που σου αρέσουν, δε ξέρω αν αυτό το άτομο άξιζε κάποτε, τώρα όμως σίγουρα δεν αξίζει τη σημασία που του δίνεις πολλοί άνθπωποι είναι στην ίδια θέση με σένα να ξέρειις και όλοι κάνουν τη δική τους προσπάθεια. Δεν είσαι ο μόνος πολλοί ορθοπόδησαν μπορείς και εσύ.
-
Αυτό με το να το ρίξω στην δουλειά και τα ταξίδια ήταν πολύ κακή συμβουλή... Είμαι άνεργος και αγοραφοβικός... Τώρα πια σχεδόν δεν βγαίνω από το σπίτι οπότε ούτε δουλειά μπορώ να βρω...
"πολλοί ορθοπόδησαν μπορείς και εσύ" αυτό μου άρεσε αλλά δεν το βλέπω να γίνεται ρε γμτ! Μου έχουν πέσει πολλά μαζεμένα!
-
Αν είναι πολλά ξεκίνα με το πιο απλό και μετά τα υπόλοιπα, όλα καλά θα πάνε!
-
Και μερικές φορές έχω τύψεις ότι έφταιγα κι εγώ...
Οι τύψεις είναι χαρακτηριστικό της κατάθλιψης άλλωστε...
-
Σε μια σχέση φταίνε και οι 2 πάντα αλλά σε αύτη την περίπτωση μπορώ να διακρίνω πως ο άλλος έφταιξε παραπάνω αλλά είπαμε κοιτάμε μπροστά 1άνθρωπος δε μπορεί να σε ρίξει στην κατάθλιψη μόνο ο ίδιος ο εαυτός σου. Υπάρχουν άλλα πρόσωπα που αγάπας? (οικογένεια, φίλοι?)
-
εχω μανα και μια αδερφη (δεν μενει κοντα ομως). φιλους εχω. ειμαι αγαπητος κοινωνικος με χιουμορ και υπολογιζουν παντα την αποψη μου. με θεωρουν δηλαδη κελεπουρι για φιλο. ε οχι ολος ο κοσμος... παντα σε καποιους δε θα αρεσουμε...