Πολύ καλησπέρα σας...Πριν ένα μήνα χώρισα για βλακώδες θέμα αλλά από ότι φαίνεται εκείνον το βόλεψε..στην αρχή με κυνήγησε τόσο εγώ δήλιαζα γιατί ήταν με την κοπέλα ακόμα(2 μιση χρόνια κ 1.5 συγκατικούσαν) μαζί δεν ήθελα να είμαι το τρίτο πρόσωπο εκείνος ισχυριζόταν ότι έχουν τελειώσει απλά εκείνη δεν μπορούσε να το δεχτεί ε με τα πολλά το τελειώσανε του είχα πει να μείνει μόνος του να σκεφτεί τι θέλει αλλά ήταν αρνητικός ήθελε να κάνει σχέση αμέσως μαζί μου...τέλος πάντων αρχίσαμε χαλαρά στην αρχή όλα μέλι γαλά μετά άρχισε και μου έκανε νερά ήταν λίγο απόμακρος (κάνει 2 δουλειές δεν μπορώ να πω)αλλά όταν ξεκινάς κάτι βρίσκεις χρόνο σωστά?όταν τον συνάντησα ήταν χαλαρός μου μίλησε συζητήσαμε τι έφταιξε κτλ αλλά δεν ήταν ξεκάθαρος στο τι ήθελε από μένα μου είπε ότι δεν αποκλείει το να ξαναείμαστε μαζί..εκείνη την ημέρα του έστειλα μνμ και του είπα αν αξίζει να τον περιμένω η να προχωρίσω γιατί με το να είμαι στον αέρα και να μην ξέρω που βαδίζω δεν με βοηθάει μου είπε ότι είναι στον κόσμο του και ούτε αυτός ξέρει που βαδίζει και ότι αυτή την φάση θέλει να μείνει μόνος του...οκ το σεβαστηκα και του ρώτησα αν νιώθει έστω κάτι για μένα και η απάντηση που πήρα ήταν ένα σκέτο "αμέ" εε δεν ασχολείθηκα τι να πω μετά από αυτό?!πάνε 8 μέρες από τότε...να επισημάνω ότι είναι κλειστός χαραχτήρας και δεν ανοίγετε εύκολα..δεν θα τον ξαναενοχλήσω θέλω να του δώσω όσο χρόνο χρειάζετε για να ξεκαθαρίσει μέσα του κάποια πράγματα..απλά δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω η να προχορίσω παρακάτω(οι γνώμες σας ίσως με βοηθήσουν)..ευχαριστώ!:)