Καλησπέρα.Πολλοί απο εσάς ίσως έχετε διαβάσει σε προηγούμενες αναρτήσεις μου το πρόβλημα που έχω με τις αρρυθμίες.
Έχω να βγω απο το σπίτι μου απο την προηγούμενη παρασκευή που έπαθα υπερκοιλιακή ταχυκαρδία.Απο τις χειρότερες εμπειρίες που είχα ποτέ μου.
Σε λίγο καιρό ξεκινάνε τα μαθήματα στη σχολή και θα πρέπει να λείπω απο το πρωί έως το βράδυ διότι η σχολή είναι εκτός της πόλης μου.
Δεν θέλω να έρθει εκείνη η μέρα.Φοβάμαι υπερβολικά να πάω για να μην με ξαναπιάσει υπερκοιλιακή ταχυκαρδία.Είναι απόμερο το μέρος.Αν με πιάσει τι θα κάνω.Δεν εχει νοσοκομείο η εκαβ για να έρθει να με πάρει.Οι γιατροί μου είπαν τι έχω αλλα όχι απο που προέρχεται.Αν μου έλεγε " Γιάννη έχεις αυτό και αυτό και για να θεραπευτείς πρέπει να κάνεις αυτό" θα ήταν όλα μιά χαρά.Αυτό το άγνωστο δεν το αντέχω.Να σκέφτομαι ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ που περνάει πότε θα το ξαναπάθω.Έχω απελπιστεί παιδιά.
Υ.Γ Αρκετές φορές έχω πάθει και μία άλλη αρρυθμία η οποία κατα κανόνα κρατούσε λίγο.Ηταν ένας χαοτικός ρυθμός σαν ταχυκαρδία με έκτακτες και οι χτύποι ηταν πχ 130,το επόμενο δευτερόλεπτο 80 και το μεθεπόμενο 160.Φοβάμαι μην είναι κοιλιακή ταχυκαρδία και μην πάθω καμία ανακοπή και πεθάνω.Το θέμα είναι οτι την συγκεκριμένη ταχυκαρδία σε αντίθεση με τις άλλες δεν την έχουμε καταγράψει ακόμη σε ΗΚΓ-χόλτερ κλπ.
Όποιος έχει καμία συμβουλή παρακαλώ να την γράψει.Ειδικά εαν κάποιος έχει ή είχε ακριβός το ίδιο με μένα παρακαλώ πολύ ας απαντήσει.Ευχαριστώ.