Originally Posted by
Σπύρος 2000
Γεια σας με λένε Σπύρο και τα θέματα που έχω είναι πάρα πολλά κατά αρχάς νομίζω πως είμαι gay αλλά το μόνο που μου αρέσει στους άνδρες είναι το σώμα τίποτα άλλο αλλά ευτυχώς διάβασα εδώ ένα παιδι που έγραφε για το ίδιο προβλημα και καταλαβα πως είναι και της εφηβείας αυτό ειμαι πέρα από αυτό είναί και κάτι άλλο που με όθισε να γράψω εδώ ειναι μια συμμαθητρια μου που είμαι ερωτευμενος μαζί της το καλό ειναι πως όταν είμαι κοντά της νιώθω πολύ ωραία και δεν νομίζω πως είμαι τελικά gay αλλα το κακο ειναι πως αυτή τα έχει με ένα άλλο αγόρι εγώ και αυτή πάμε γ γυμνασιου και αυτός α λυκείου ναι της έχω πει τι νιώθω για αυτή ενώ τα είχε με τον άλλον αλλά έφαγα πόρτα τι να κάνω;; όταν μηλαμε με μηνυματα κάποιες φορές πάει το θέμα στο ότι εγώ ακόμα δεν τα έχω φτιάξει με κανένα κορίτσι εκείνη μου λέει πως πρέπει να μάθω πως να φερομαι όπως αρμόζει σε ένα αγόρι της ηλικίας μου τι θέλει να πει τέλος παντο πρέπει να σοβαρευτω και εάν ναι πως γιατί δεν μου λέει πως με αυτά και με αυτά πάλι τσακωθηκαμε. Σας παρακαλω βοηθειστε με κυριος στο δεύτερο προβλημα μου αλλα αν έχετε και καμία ιδέα και για το πρώτο είναι η πρώτη φορά που λέω κάτι τέτοιο ακόμα και σε μια πολύ καλή μου φίλη δεν της έχω πει το πρώτο προβλημα μου