Πως ξεπερνάς την ''ρετσινιά'' της πρώην αρραβωνιασμένης?
Καλησπέρα σας...είμαι 28 χρόνων και τον Ιανουαριο του 2015 εδωσα λογο με τον αγαπημενο μου δεδομενου οτι θελαμε να συγκατοικησουμε..Ειχαμε σχεση περιπου ενα χρονο αλλα το μισο καιρο απο αποσταση..Νιωθω οτι βιαστηκα πολυ..δεν γνωριζα εναν ανθρωπο καλα καλα και εκανα το επομενο βημα μαζι του..παρασυρθηκα απο πολλους που μου ελεγαν οτι ηρθε η ωρα μου να κανω οικογενεια.Πιστεψα οτι ολα θα πανε καλα...Τελικα τιποτα δεν πηγε καλα..χωρισαμε χθες γιατι δεν καναμε τιποτα σαν νεα ζευγαρι..Δεν μου εκανε πλεον κανενα κοπλιμεντο, μεχρι ενα σημειο δεν δουλευε γιατι ειναι τεμπελης, φυσικα ηρθαν και οι ρηξεις με την οικογενεια μου..Κανενας απο τον κυκλο μου δεν τον συμπαθησε..Παραμερισα το γεγονοσ οτι κοινωνικα ειμασταν διαφορετικοι..εγω πιο απλη, χαμηλων τονων, με την δουλεια μου και τις σωστες κουβεντες μου.Εφτασα σε σημειο να απφευγω να τον γνωριζω σε φιλους γιατι ντρεπομουν..Εκανα πολλες προσπαθειες σε αυτη τη σχεση..αυτος νιωθω καμια..δεν τον ενδιεφερε τιποτα.μονο ποως θα πληρωσουμε το νοικι και τι θα μαγειρεψω..και εχτες εφτασα να πνιγμομαι και ειπα το τελος..ειναι παραξενο γιατι δεν νιωθω θλιψη...μονο λυτρωση!τελικα η ψυχολογικη κουραση ειναι χειροτερη ολων!!!Και τωρα ξεκινανε τα δυσκολα για μενα...πως αδειαζεις ενα σπιτι που παρολο που δεν περασες ομορφες στιγμες , το αγαπησες γιατι πιστεψες οτι θα γινει η φωλια σας...πως αντεχεις να λες χωρισα απο εναν μικρο αρραβωνα...αραγε θα μπορεσω να ξαναφτιαξω την ζωη μου, με καποιον που θα μ αγαπαει πραγματικα και θα μου το δειχνει?