Originally Posted by
jimmisart
Μπραβο σου φίλε μου που θέλεις να ενημερωθείς και το βλέπω τελείως αντίθετα απο τον αλεξανδρος_77 , μου δείχνει ότι πραγματικα θες να σαι μαζί της, μιας και σκέφτεσαι και την οικογενεια.
ως διπολικός λοιπόν με πρώτο ξεσπασμα στα 14 και είμαι 28, θα σου πω κάποιες δυσκολίες, θα παίξεις λίγο τον ρόλο του ''προστατη'' εαν δεν έχει μάθει να συνεργάζεται η κοπέλα σου με τον ψυχολόγο και τον ψυχιατρο της. Το περιβάλον το οποίο θα βρίσκεστε γενικα δεν πρεπει να ναι αγχωτικο αλλά αυτό κάνει καλό και σε σένα όχι μόνο σε εκείνη. Να χεις στο νου σου πως θρίλερ, άγριες εικόνες και θρησκοληπτικές καταστάσεις είναι επικύνδυνες γιατι ξεσπούν σε κάποια κρίση. Εαν η κοπέλα σου σε αγαπάει παρα πολύ ακόμα και σε κάποια μανία θα δεχτεί να πάρει τη φαρμακευτική της αγωγή. μια κρίση ενός διπολικού είναι κάτι παροδικό και δεν χαρακτηρίζει το σύνολο του χαρακτήρα της κοπέλας σου. Δεν αξίζει πιστεύω για κανένα λόγο για μια κρίση λίγων ημερων να ξεγράψεις τον άνθρωπο που αγαπάς. Σκέψου πως ο οργανισμός του διπολικού παθαινει περίπου αυτο που παθαίνει ένας μεθυσμένος, απλά για λίγες μέρες παραπάνω. Ότι αγάπησες στην κοπέλα σου δεν αλλάζει επειδή ''μεθαει'' για λίγες μέρες.