Βλέπετε Game of thrones; Αν ναι που το βλέπετε; Σε ποιο κανάλι; Εγώ το βλέπω στο νόβα αλλά του χρόνου δεν θα έχουμε και θα ήθελα να μου δώσετε εναλλακτικές.
Printable View
Βλέπετε Game of thrones; Αν ναι που το βλέπετε; Σε ποιο κανάλι; Εγώ το βλέπω στο νόβα αλλά του χρόνου δεν θα έχουμε και θα ήθελα να μου δώσετε εναλλακτικές.
Δεν ξέρει κανείς;
Νοβα γτ δε θα χετε?
torrents, online παρακολούθηση; :p
Υπαρχουν σελιδες οπου μπαινεις και βλεπεις επεισοδια απο σειρες κατευθειαν.Ουτε τορρεντ,ουτε τιποτα,και φυσικα ολα δωρεαν.Απλως πατας και βλεπεις.Μονο να χεις ενα adblock εγκατεστημενο για να μην σου βγαινουν οι διαφημισεις και γεμισεις ιους.
Αν θες στειλε μου πμ να σου πω,γιατι νομιζω απαγορευεται να βαλω λινκ εδω.
Σοβαρά μνημόνιο πιστεύεις ότι από εμάς εδώ περίμεναν, αυτοί που θέλουν να τα κλείσουν, να μάθουν για την ύπαρξή τους; :Ρ
Άλλωστε από το 2010 που άρχισε η ιστορία με το κυνήγι, κλείνουν ένα και ξεπετάγονται άλλα 5.
online ειναι το καλυτερο ~
αν παλι δεν εχεις πολυ γρηγορο νετ ωστε να φορτωνονται τα λινκς μπορεις να κατεβαζεις τα επισοδεια σε τορρεντς!
Πάντως ότι έχετε στείλτε το με πμ.
Το δικο μου δεν το δοκιμασες?Παντως αυτη η σεζον εχει ηδη φτασει στη μεση σχεδον και δε λεει τιποτα σε σχεση με τις προηγουμενες.Πολυ μετριουρα,ασκοπη βια και γυμνο και τα βιβλια τα χουν πηδηξει.