αγχος για νεα γνωριμια...πως να συμπεριφερθω για μην φανω οτι παω γυρευοντας;
Καλησπερα σε ολους σας.
Επειτα απο μια δυσκολη σχεση με ασυνενοησια, γκρινια απ την μερια μου και πολλες υποψιες για ψεμματα και φλερτ με αλλες, προσπαθω να συνελθω με πολυ ζορι και να αφησω νεους ανθρωπους να μπουν στη ζωη μου.
Θελω ομως να φαινομαι ανετη και οχι απελπισμενη και ουτε οτι κυνηγαω το ενδιαφερον των αλλων ειτε για φιλιαψ ειτε για την αρχη ισως μιας νεας περιπετειουλας.
Π.χ εδω και καποιες εβδομαδες εχω κερδισει τη συμπαθεια ενοε ανθρωπου που ηρθε να εργαστει στην περιοχη μου σε μια ταβερνα. Μαλιστα μια φορα βγηκε εξω και με φωναξε να με κερασει. Ημουν στο φουρνο που εινσι ακριβως απέναντι. Δεν ηθελα να φανω αγενης και ετσι πηγα. Ημασταν μονοι μας και βρηκε την ευκαιρια να αποσπασει πληρ για μενα και μου πε και καποια πράγματα για τον εαυτο του. Πως εχει χασει και τους δυο του γονεις αλλα και τον αδερφο του και εχει μεινει μονος. Επισης θα θελε να γνωρισει καποια και αυτη τη φορα να μην κανει καποιο λαθος. Ειναι 41 και θελει πια να κανει οικογενεια.
Επειδη μιλησε για τισ απώλειες του και επειδη βιωσαμε και μεις μια απωλεια προσφατα στην οικογενεια μας, αυτος ο ανθρωπος μου κεντρισε το ενδιαφερον. Προς το παρον σε φιλικο επιπεδο.
Χτες παντως παρκαρα ακριβως απεναντι επειδη ηθελα κατι απ το φουρνο και μολις με ειδε μου χαμογελασε. Δεν ξερω ισως του αρεσω σαν ανθρωπος. Επειδη ομως μου χε πει οτι στο αλλο μαγαζι που εργαζοτανε πηγαινε μια και αγοραζε απο κει καθε μερα σχεδον μπασ και τον κανει να ενδιαφερθει εγω τι σταση πρεπει να κρατησω; η ταβερνα ειναι στο χωριο μου, γνωριζω τοης ιδιοκτητες και πδιν ερθει αυτος πηγαινα συχνα εκει. Πως πρεπει να συμπεριφερθω τωρα για να μη νομισει αυτος οτι μολις μου εδειξε ενδιαφερον ετρεξα;;; ειναι και σε κεντρικο σημειο το μαγαζι και αναγκαστικα απο κει περναω με το αμαξι για παω σπιτι. Ειναι και φουρνος μας που παντα εκει παω....με βλεπσι απο απεναντι. Να φωναζω καλημερα;;
Θελω να μιλαω μαζι του αλλα να μην καρφωνομαι κιολας και φαινομαι καμμια ξεψυχισμενη!! Τι λετε;;