Γεια σας, ειμαι η Νεφελη,παω α λυκειου(15 χρονων).
Δεν ειχα ποτε προβλημα με τις φιλες μου. Στην β γυμνασιου ξεκινησα να κανω παρεα με μια κοπελα που αργοτερα γιναμε αυτοκολλητες. Βεβαια αυτη με πιεσε να ξεκοψω απο καποιες αλλες φιλες μου. Κι εγω εκανα το τεραστιο λαθος και ξεκοψα. Οχι εντελως αλλα δεν ειμασταν και οπως πριν.. Μ αυτη την κοπελα συνεχισαμε να ειμαστε αυτοκολλητες μεχρι φετος. Τους τελευταιους μηνες δε μου φαιροταν καθολου καλα. Δεν την ενοιαζε η γνωμη μου,μαλωναμε για το παραμικρο και εκανε πισω μονο εαν εγω της ελεγα συγνωμη. Με αφορμη ενα περιστατικο χωριστηκαμε. Αυτη ομως ειχε πει σε ολα τα παιδια του σχολειο οτι για ολα εφταιγα εγω,με αποτελεσμα κανενας να μη μου μιλαει. Μονο αυτη που καθομαστε στο ιδιο θρανιο. Με αυτην ειμαστε μια χαρα και με υποστηριζει. Οταν αυτη ειναι αρρωστη βγαζω ολη μου τη μερα στις τουαλετες. Εκει τρωω,κανω επαναληψη τα μαθηματα κτλ. Στην ταξη μιλαω λιγο και με καποια αλλα κοριτσια αλλα στα διαλλειματα κανουν πως δε με ξερουν. Τελοσπαντων, η διπλανη μου θα παει σε αλλο σχολειο κι εγω θα μεινω μονη μου. Μεσω υπολογιστη μιλαω και με μια παλια μου φιλη,που παμε στο ιδιο σχολειο αλλα εχει αλλες παρεες. Ταιριαζουμε πολυ σαν χαρακτηρες αλλα εαν παω μαζι τους νιωθω οτι τους ενοχλω. Δεν ειμαι θαρραλεα και δε μπορω να παω σε καποιον αγνωστο να του μιλησω για να ξεκινησουμε να κανουμε παρεα. Δε ξερω τι να κανω και χρειαζομαι βοηθεια. Ξερω οτι μολις φυγω απο το λυκειο τα πραγματα θα καλυτερεψουν,αλλα μεχρι τοτε τι κανω;
:(