Λοιποοοοοον..
Εχω σχεση με τον καθηγητη μου εδω κ λιγους μηνες. Τα παμε μια χαρα και δεν εχω παραπονο.
Πριν 2μιση μηνες περιπου γνωρισα ενα παιδι στην ηλικια μου στη σχολη (ειμαστε σε ιεκ) κ εχουμε τον ιδιο καθηγητη.
Αυτος με γουσταρε κ αρχισε το κυνηγι, χωρις να ξερει φυσικα τη σχεση μου με τον καθηγητη μας, εε και το πηγε απο δω το πηγε απο κει κολακευτηκα! Αρχισε να μου αρεσει κ μενα κ ξεκινησαμε να μιλαμε ολο κ πιο πολυ..βγηκαμε καποιες, πηγα σπιτι του, ηρθε στο δικο μου αλλα χωρις να γινει κατι..απλα φλερταραμε.
Του ειχα ζητησει να μη μαθευτει κατι και ειδικα στον καθηγητη μας γιατι δε χρειαζεται να ξερει κανεις τα προσωπικα μας κτλ..ειχε συμφωνησει μαζι μου! Αυτα βεβαια, τις βολτες, τα μηνυματα κ τα σχετικα, δεν τα ηξερε ο καθηγητης..ηξερε οτι μιλουσα μαζι του και οτι ειχαμε βγει μονο μια φορα (ενω ειχαμε βγει παραπανω) αλλα οχι οτι γκομενιζα μαζι του και πιστευα οτι δε θα το μαθει κιολας αφου ο αλλος συμφωνησε μαζι μου!
Τελευταια ειχαμε κοψει επικοινωνια χωρις καποιο λογο και ολα κυλουσαν μια χαρα μεχρι που ηρθε η μανα του στη σχολη να ρωτησει πως παει και τα εκανε ολα ******* μολις εμαθε οτι δεν προσεχει καθολου, οτι κανει μαλακιες μεσα στην αιθουσα, οτι δεν τον ενδιαφερει το αντικειμενο κτλ και αυτος τα εριξε ολα πανω μου, μπροστα στον καθηγητη, και ελεγε οτι εγω του στελνω και τον απασχολω, τον κανω να ξενυχταει με αποτελεσμα να μη μπορει να παει το πρωι για μαθημα, οτι τον τρεχω απο δω κ απο κει, οτι αυτος δε μου απανταει και γω συνεχιζω και τετοια..
Αυτα εγιναν προχθες..και το μεσημερι που πηγα σχολη μου ειπε ο καθηγητης μου απ'εξω απ'εξω μπροστα στα αλλα παιδια οτι του καταστρεφω τον μαθητη, οτι αυτα που εμαθε ειναι κατα μου και ειναι λογος να σταματησει να μου μιλαει..και μολις εφυγαν οι αλλοι με ειπε ψευτρα και εφυγε. Απο κεινη την ωρα δε μου ειχε ξαναμιλησει μεχρι σημερα που μου εστειλε ενα μηνυμα που ελεγε οτι θα τα πουμε το σαββατο απο κοντα και του απαντησα οτι βρισκω γελοιο ολο αυτο που γινεται και εκ μερους του παιδιου και εκ μερους του ιδιου που δεν εκατσε καν να με ακουσει..μετα ουτε μηνυμα ουτε τηλ ουτε τιποτα..Ουτε εγω του εστειλα κατι.
Τι να κανω τωρα? Σκεφτηκα να βγαλω τον αλλον τρελο..οτι και καλα τα εριξε ολα σε μενα επειδη ηθελε να γλιτωσει τη γκρινια της μανας του και να τα αρνηθω ολα..φοβαμαι να παραδεχτω την αληθεια γιατι εξαρχης μου ειχε πει οτι αν του πω ψεματα ή δει οτι ειμαι αχαριστη θα χωρισουμε.
Τι με συμβουλευετε? Ξερω οτι δεν επρεπε καν να αρχισω με τον αλλον ή τουλαχιστον εφοσον το ξεκινησα επρεπε να λεω την αληθεια και να μη κρυβομαι αλλα τωραα...παει.....τι να κανω? να καποια κινηση εγω? να δικαιολογηθω? να πω τα πραγματα οπως ειναι? να περιμενω να μου μιλησει αυτος το σαββατο?
....