Originally Posted by
kitzos
Καλησπερα σας ,
Μετα απο πολυ συζήτηση με φιλους και γνωστους αποφασισα πως ειχα την ψυχικη αναγκη να εκθεσω αυτα που νιωθω και σε ενα ευρύτερο κοινό. Λοποιν...απο που να αρχισω??
Δυο χρονια ημασταν μαζι με την κοπελα απο τα 17 μαζι...ημασταν πραγματικα φουλ ερωτευμενοι ! αγαπιομασταν πραγματικα μεχρι που ηρθαν περσυ οι πανελληνιες..τα πραγματα δυσκολεψαν γιατι εγω ειχα θεσει υψηλο στοχο και δεν περνουσαμε πολυ χρονο μαζι..παρολα αυτα αντεξαμε μεχρι να τελειωσαν ημασταν ακομα αγαπημενοι...τα αποτελεσματα βγηκαν το καλοκαιρι δεν περναγα στην σχολη που ηθελα και επεσα σε καταθλιψη εκεινη παρολα αυτα ηταν ψυχολογια καιφτανει η εποχη που πρεπει να κανω την εγγραφη στη σχολη και εκει γινεται το μοιραιο και την απαταω ! εκεινη το μαθαινει μετα απο 4 μηνες ...γινεται χαμος..μου κανει την ψυχολογια ενα με το χωμα..αλλα εγω το ειχα μετανιωσει απο την πρωτη στιγμη γιατι ηταν ενα λαθος της στιγμης ! κανω τα παντα για να την ξανακερδισω και τα καταφερνω γιατι την αγαπαω οσο την ιδια μ την ζωη...εκεινη με συγχωρησε....ημουν τοσο μετανιωμενος που εκανα οτι κι αν μου ζητουσε και τα πραγματα δειχναν τελεια ...ολα εδειχναν πως ημασταν οπως παλια ...και τοτε μαθαινω πως ολο αυτο τον καιρο που τα ειχαμε βρει πηγαινε με αλλον..εκει τρελαίνομαι...αυτη εξαφανιζεται για δυο εβδομάδες και μετα ξαναεμφανιζεται μετανιωμενη και λεει πως με αγαπαει και τωρα συνηδειτοποιει πως ειμαι τα παντα για αυτην και πως θα κανει τα παντα ....τι να κανω να την συγχωρησω ?????