Originally Posted by
unhappy
Καλησπέρα σας.
Είχα ξαναγράψει πάλι σε αυτό το φόρουμ πριν μήνες. Τελος πάντων, είμαι από Καλαμάτα και τον Οκτώβριο ήρθα να σπουδάσω στην Πάτρα στο Τει Λογοθεραπείας. Από την αρχη είχα πρόβλημα προσαρμογής. Το ένα μου ξίνιζε, το άλλο μου βρώμαγε, όλα μου έφταιγαν με λίγα λόγια, η πόλη, η σχολή, τα παιδιά, το κλίμα, η γειτονιά κ.λ.π. Ε ντάξει έλεγα θα είναι πρόβλημα προσαρμογής, λογικό μου φαινόταν αφού από όταν γεννήθηκα ζούσα στο ίδιο μέρος. Το θέμα είναι ότι έχει περάσει τόσος καιρός κ αν και προσπαθώ να αγαπήσω την πόλη και τη ζωή μου εδώ αισθάνομαι σαν να προσπαθώ να "κοροιδέψω" τον εαυτό μου γιατί δεν έχω άλλη επιλογή. Αισθάνομαι μέσα μου μία αίσθηση ανικανοποίητου πως να το πω! Στις αρχές είχα μιλήσει με την ψυχολόγο μου από την Καλαμάτα τηλεφωνικώς για αυτά που με απασχολούν και μου είπε ότι επειδή είμαστε μακριά και δεν μπορεί να με βοηθήσει, να παρω καποια αντικαταθλιπτικα ελαφριά για να την παλέψω και από τότε κοντά πέντε μήνες τα παιρνω. Και από τότε που τα πήρα δεν έχει αλλάξει κ τίποτα ιδιαίτερο στην καθημερινότητα μου λόγω οικονομικών κυρίως λόγων δεν μπορώ να κάνω πολλά, μόνο η διάθεση άλλαξε λίγο (στην αρχή ήμουν χάλια!). Και η βλακεία είναι ότι από επιλογή μου έχω κλειστεί μέσα στο σπίτι στο pc απέχω απο ερωτικά ενώ στην αρχή όταν ήρθα λύσσαγααααα και είχα ενθουσιασμό πολύ.
Τωρα δεν ξέρω. Σαν να έχω χάσει τον ενθουσιασμό μου και είμαι και πρώτο έτος! Φανταστείτε στα επόμενα! Όντας ομοφυλόφυλος χρησιμοποιώ ένα σάιτ γνωριμιών στο οποίο εχω φαει πολλές απογοητεύσεις, πήγα και σε μια ομάδα για lgbt ατομα εδώ, τιποτα το ιδιαιτερο, δεν με εκφράζει, δεν πατάω πλέον. Αρχικά ήθελα να πιάσω ψυχολογία Aθήνα αλλά λόγω του ότι δεν διάβαζα τόσο πολύ που έπρεπε, διάβαζα όσο άντεχα και την έχασα για 1.500 μόρια, έχω και αυτή τη σκέψη να με βασανίζει ώρες ωρες κ να σκεφτομαι κ τα λόγια της καθηγήτριας μου "Αν διάβαζες παραπάνω τώρα θα την είχες πιάσει αλλά τώρα πάει...." Με λίγα λόγια είμαι στην καλύτερη ηλικία της ζωής μου και αισθάνομαι σα γέρος μίζερος και καταθλιπτικός. Η πόλη φταίει; Γιατί πολλοί σε φόρουμς τη λένε χάλια... Η σχολή φταίει; Φταίει που δεν έπιασα αυτό που ήθελα; Αν έπιανα τότε τον στόχο μ κ ήμουν αλλού τώρα θα ήμουν τέλεια ξερω γω; Αισθάνομαι λες και πήρα το λάθος δρόμο κ ο Θεός με τιμωρεί που δεν διάβαζα κ κάτι τέτοια... Δεν ξέρω ίσως είναι πρόβλημα προσαρμογής. Θα χαρώ να ακούσω οποιονδήποτε έχει να πει κάτι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γ.Κ.