παιδιά γειααα σαςς! Η xritaf είμαι πάλι! Και ΝΑΙ είχα εξελίξεις με το παιδί που σας έλεγα την προηγούμενη φορά! Τον είδα αρκετές φορές τυχαία έξω τις τελευταίες μέρες και ομολογώ πω ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός! Δηλαδή αγκαλιές που να εχουν μεγάλη διάρκεια ,φιλιά και ενδιαφέρθηκε να δει αν είμαι καλά!Ρωτούσε για μένα! Μάλιστα τις τελευταίες μέρες νοσηλεύτηκα και ομολογώ πως με εξέπληξε ο τρόπος που με αντιμετώπισε..Μόλις του το είπα παρόλο που ήταν κουρασμένος έκατσε μέχρι το πρωί να μου κάνει παρέα για να είμαι μόνη μου,επίσης ρωτούσε συνέχεια για το πως είμαι,πως το έπαθα αυτό που έπαθα (άλλη ιστορία βέβαια το τι έπαθα),να προσπαθεί να με κάνει συνέχεια να γελάσω και να νιώσω καλύτερα..Και την επομένη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο μου έστειλε να δει αν είμαι καλά και αν χρειά2ομαι κάτι! Και μάλιστα παρατήρησα ότι σταμάτησε κάθε επαφή με όσες μιλούσε και βεβαίως πλέον δεν πατάει κανένα μα κανένα λαικ σε όμορφες(σχετικά) κοπέλες που συνήθως πατούσε! Όλαα αυτα δεν ειναι καλα σημαδια? Δεν σημαίνουν τίποτα??