δεν ηξερα που να καταχωρησω το συγκεκριμενο ποστ,παρακαλω τους υπευθυνους να το τοποθετησουν καπου αλλου αν πιστευουν πως η θεση του δεν ειναι εδω:)
ο φιλος μυ μεγαλωσε σε μια διαλυμενη οικογενεια,οπου ο πατερας δεν αγαπησε ποτε την γυναικα του,την κακοποιουσε και φυσικα στο τελος την αρρωστησε και χωρισαν.ο φιλος μου τοτε ηταν 3 χρονων-ευτυχως δεν εζησε την κακοποιηση της μητερας του.δυστυχως,ομως,οταν χωρισαν οι γονεις του η μητερα του ηταν ανικανη πια ψυχολογικα να κρατησει εκεινον και την αδερφη του.τα παιδια τα πρωτα 4 χρονια χωριστηκαν στις γιαγιαδες και τους παπουδες.
μετα απο αυτα τα χρονια τα πηρε ο πατερας τους οπου τα αφηνε συχνα μονα με ξενες γυναικες που ποτε δεν τα προσεχαν και δεν τους προσφεραν αγαπη.
αργοτερα συγκατοικησε με μια γυναικα,με δυο κορες,για 15 ολοκληρα χρονια και τελικα την παντρευτηκε τα 3 τελευταια!
εχει πολλες τραυματικες μνημες,δεν ενιωσε ποτε αγαπη κ αποδοχη,δεν ενιωσε ποτε την καινουρια "οικογενεια" δικη του,δεν νιωθει αισθημα αγαπης για την μητερα του αφου δεν εζησε μαζι της καθολου και την βλεπει σπανια.
απ'οσα μου εχει πει,ο πατερας του εχε φερθει εγκληματικα στα παιδια ολα αυτα τα χρονια!ποτε δεν πηγε στο σχολειο να ρωτησει γι'αυτα,ποτε δεν τα αγκαλιασε,δεν τα φιλησε,ποτε δεν τα εγραψε σε καποια εξοσχολικη δραστηριοτητα και η τελευταια εγκληματικη του πραξη ηταν οτι δεν βοηθησε τον γιο του να σπουδασει εξω οπως ηθελε!
το καλο με τον φιλο μου ειναι οτι εχει πληρη συνειδηση οτι ολ'αυτα που εζησε δεν ηταν σωστα.νιωθει οτι επρεπε και αξιζε περισσοτερα.εχει την δυναμη να κατακρινει την συμπεριφορα του πατερα του και θεωρει σωστο καποια στιγμη να επισκεφθει εναν ψυχολογο ωστε να καταφερει αργοτερα να κανει ο ιδιος μια υγιη οικογενεια.
φοβαμαι πως παρ'ολη την καθαρη ματια που εχει στα πραγματα,αν δεν δουλεψει σε αυτο,ισως καποια στιγμη βγαλει αυτα ακριβως που εζησε!
θα ηταν σωστο να δει καποιον ψυχολογο ετσι δεν ειναι?
πως θα μπορουσα εγω να τον βοηθησω?
και που θα μπορουσα να παρω πληροφοριες για εναν καλο ειδικο?