καταρχην καλησπερα!!θα πω και εγω την δικια μου ιστορια..λοιπον!!περσι το καλοκαιρι γνωρισα μια δευτερη μου ξαδερφη..γνωριζω οτι εχουμε 6ο βαθμου συγγενειας!!αυτη 29 κ εγω 31...ειδαμε ο ενας τον αλλων για πρωτη φορα στην ζωη μας!!το θεμα ειναι οτι δεν μας βγηκε κατι το οικογενειακο γιατι ποτε δεν περασαμε κ δεν ζησαμε μαζι στιγμες!!μασ βγηκε ερωτικο!!ξεκινησαμε με μηνυματα απλα κ μετα καταληξαμε σε ερωτικα μηνυματα!!βρεθηκαμε ερωτευτηκαμε καναμε ερωτα κ τωρα ειμαστε πλεον μαζι!!ειναι αρχη ακομα που ξεκινησαμε την σχεση αυτη αλλα ταιριαζουμε απιστευτα σε πολλα πραγματα κ δεν διαφωνουμε ποτε!!το θεμα ειναι οτι θελουμε ο ενας τον αλλο πολυ κ φοβομαστε το μελλον...ειπαμε να ζησουμε αυτο που εχουμε τωρα κ αν μετα καταληξουμε σε κατι ποιο σοβαρο 8α πρεπει να μιλησουμε σοωαρα το τι θα κανουμε!!αυτη ομωσ τρεμει στην ιδεα να το μαθει καποιος δικος μας!!εγω ειμαι ποιο ψυχραιμος οχι ομως οτι δεν το σκεφτομαι!!για αρχη να σας πω οτι το γνωριζει η αδερφη της κ η δικη μου πρωτη ξαδερφη αυτο!!ετσι εχουμε καποιους να μας στηριζουν...δεν διαφωνουν με αυτο που εχουμε απλως κ αυτες σκεφτονται το μετα....οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια αλλα ποτε δεν ειχανε καμια επαφη μεταξυ τους!!ακομα κ τωρα ουτε που μιλανε ουτε τπτ τπτ ομως!!ειμαστε ερωτευμενοι κ δεν ξερουμε που θα ωγει ολο αυτο!!σε 2 μηνες θα παμε να κανουμε τεστ DNA...να δουμε ακριβως το τι παιζει μεταξυ μας!!σας παρακαλω δεν θελω κραξιμο...συμβουλες το τι θα κανατε εσεις κ πως το σκεφτεστε..επισης αν εχει συμβει κατι παρομοιο στην δικη σας οικογενεια!!! ευχαριστω πολυ κ περιμενω απαντησεις!!