ξανα ο φοβος για την οραση
Γεια σας
Πίστευα ότι δεν θα τα ξαναπούμε, πριν 6 μήνες με είχε πιάσει γενικευμένη αγχώδη διαταραχή με κρίσεις πανικού, απο ενα δυσαρεστώ οικογενειακό γεγονός με κακιά αρρώστια(θειος), και οφθαλμική ημικρανία που με φόβιζε 2 χρονιά. έτσι ξεκίνησε και κατέρρευσα σε σημείο να κάνω να κοιμηθώ 1 μηνα, ταχυπαλμίες, και όλα όσα ξέρετε. τοτε ενας νευρολόγος μου ξεκίνησε μια θεραπεία με το citraned, και η οφθαλμίατρος μου επισεις μου έγραψε και έκανα μια μαγνητική εγκεφάλου, καθος και μαγνητική αγγείων εγκεφάλου οστε να πιστω οτι δεν εχω κατι και να με βοηθήσει να ξεπεράσω το ανχος. οταν ξεκίνησα το μισό χαπι αφοί ταλεποριθικα σχεδόν 10 μερες με το 1/4 λογο παρενεργειών, πρόσεξα οτι αρχησα να εχω διαταραχές οράσεις, αλλοι τα λένε floaters, μυωοψιες όπως το λεει ο κάθε ένας, και επισεις ανισοκορία μικρή βεβαία, τοτε πήγα σε εναν άλλο οφθαλμίατρο του τα περιέγραψα, μου εκανε βιθοσκοπιση, δεν είδε κάτι, και μου ειπε οτι ειναι ψυχολογικό, για την ανοισοκορια, αφού αυτος δεν πρόσεξε τπτ, των παρότρυνα να δει πιο προσεχτικά, και μ ειπε οτι είναι πολύ μικρή κατω του χιλιοστου.
η μαγνητικη βγηκε καθαρη, με καθησιχασε και η δικια μου οφθαλμίατρος, πηγα και στην νευρολόγο μου, της ειπα για της διαταραχές όρασης, και την ανοισοκορια, και χωρίς να με δει, μου λέει το είχες και δεν το έχουν δει οι οφθαλμίατροι.
Τέλος πάντων πέρασε ο καιρος, αναγκαστικά να κόψω τα χάπια μετα απο 2.5 μήνες γιατι τα υπατικά μου ειχαν πάει στα ύψη. ήμουν καλα αφού ειδα οτι κάνανε βουτιά μετά απο 1 μηνά που τα έκοψα.
Τωρα και 1 μηνά παιδιά άρχισε να χτυπάει πάλι το ανχος, γιατι βλεπω οτι τα floaters δεν αφηγαν ενω εχω κόψει τα φάρμακα 4 μηνες, και όταν παρατηρώ την διάφορα έστω και μικρή στης κόρες μου με πιάνει κρίση πανικου
Πηγα και το αναφερα ξανα στην οφθαλμιατρο μου, εκανε ξανα μια προσεχτική βυθοσκόπηση και δεν βγήκε ουτε ενα παθολογικό αίτιο, ολα είναι καλά όλα σωστά,10/10 η οραση μου, και μου ειπε αφού ειναι καθαρή η μαγνητική να μην ανησυχώ, και να ηρεμισω
παιδιά δεν ξέρω τι να κανω, αρχίζω και πέφτω, αφτα που βλεπω ειναι στους τοίχους και στον ουρανό για παραδιγμα μαλάκες σκιές, μια κινητικότητα δλδ, σε χαμηλό φωτισμό πχ στο μπάνιο αν δω σε κάτι μαύρο βλέπω σαν κουκιδες να κινούντες μικροσκοπικές, καμιά φορά σαν να βλέπω οπος είναι τα βράδια με υγρασία που βλέπεις γραμιδακια ψιλά, εχω γίνει πολυ παρατηρητικός σε οτι κοιτάω.
Η γυναίκα μου μου λέει οτι τα βλέπει ολα αυτά και αυτή οταν παρατηρήσει έντονα σε κάτι, άλλος μου λέει οτι βλέπει τα μισά απο αυτά, άλλος δεν βλέπει τπτ, τους φαίνονται φυσιολογικά, έμενα πάλι οχι
Συγνώμη που σας ζάλισα, ήθελα να τα πω σε καποιον