Νομίζω ότι είμαι κότα,δειλός!!!
Γεια σας παιδιά, είμαι καινούριος στο φόρουμ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτά που με βασανίζουν!!
Πριν ένα χρόνο και, μπήκα φαντάρος,τσακώθηκα με έναν άλλο φαντάρο και μου μπήκε η ιδέα ότι είμαι "κότα στον καυγά"!!Πήγα στο στρατιωτικό νοσοκομείο,με είδε ο ψυχίατρος και μου διέγνωσε ΙΨΔ από την οποία έπασχα και σε μικρότερη αλλά όχι σ αυτόν τον βαθμό στον οποίο είμαι τώρα.Με το περαςμα χρόνου στο αρχικό στάδιο της ιδεοληψίας μου προσπαθούσα να θυμηθώ σκηνικά τσακωμού από το παρελθόν έτσι ώστε να δω που έχω κολωσει και που όχι.Ώστε να δω αν τελικά είμαι κότα ή όχι.Η οικογένεια μου,ο γιατρός και φίλοι λένε ότι δεν είμαι.Εγώ τώρα πια μετά από ενάμιση χρόνο θεραπείας(Solian,Clonotril,Seroquel,Zolot rin,Depakine,Abilify,Risperdal) εξακολουθώ να πιστεύω τη μια στιγμή ότι είμαι κότα και την άλλη να μην ξέρω αν είμαι ή αν δεν είμαι.Τέλος αυτήν την στιγμή που μιλάμε φοβάμαι πιο πολύ τους τσακωμούς,φοβάμαι μην τσακωθώ οπουδήποτε έξω(μέτρο,λεωφορείο,κλπ),φο� �άμαι να πω πράγματα που μου έρχονται στο μυαλό).Γενικά φοβάμαι πολύ τον τσακωμό και ειδικά τους τραμπούκους!!Επίσης επιλέγω αυτούς που εγω νομίζω οτι είναι τραμπούκοι και τους φοβάμαι ενώ παλιότερα δεν τους φοβόμουνα τόσο αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα!