Στο μυαλό μου είμαι πάλι ετοιμοθάνατη.
Καλησπέρα σε ολους σας. Ελπίζω να είστε όλοι καλά.
Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Πάσχω από υποχονδρίαση εδω και εναμιση χρονο αλλά έπειτα από φαρμακευτική αγωγή και ψυχοθεραπεία είμαι αρκετά καλύτερα.
Ωστώσο τον τελευταίο καιρό με ταλαιπωρεί αλλεργική βρογχίτιδα σύμωνα με τον γιατρό μου. Πήρα θεραπεία αντιισταμινικών και σχεδόν μου πέρασε οπότε και δεν έδωσα σημασία. Όμως τις τελευταίες μέρες ξαναάρχισαν τα προβλήματα. Λίγος βήχας, μια περίεργη αίσθηση στα πνευμόνια (σα να είναι κουρασμένα κάπως), ελαφρής πονόλεμος, λίγες ζαλάδες και φταρνισμα. Όμως με όλα αυτά εμφανίστικε και πόνος στην πλάτη, λίγα φτερουγίσματα στην καρδιά και κάτι μικρά σημαδάκια σε δυο μ νύχια που μιάζουν με αγγίδες. Διάβασα στο ίντερνετ ότι αυτά τα σημάδια σημαίνουν ότι πάσχω από μυοκαρδίτιδα και να πάλι η φοβία. Συνδίασα και όλα τα άλλα συμπτωματα και λέω εντάξει η βρογχίτιδα το γύρισε σε μυοκαρδίτιδα. Κάτι που συμβαινει αλλά λίγο σπάνια.
Δεν ξέρω τι να κάνω όμως. Ο ψυχοθεραπευτής μου είπε να αποφεύγω τους γιατρούς εκτώς κι αν είναι πραγματική ανάγκη. Το θέμα είναι όμως ότι δεν ξέρω αν είναι από το μυαλο μου η αν όντως πρεπει να πάω στο γιατρό.