Μπορω να τα καταφερω;;...
Γεια σας! Ειμαι μεα στο φορουμ και θεοω να σας γραψω για ενα απο τα προβληματα που με βασανιζουν τον τελευταιο καιρο. Ειμαι 16 χρονων και φετος θα παω Β' Λυκειου. Ομως, απο φετος ακομα, εχω αρχισει να ανησυχω υπερβολικα για την Γ' Λυκειου. Εννοω, θελω να περασω Ιατρικη. Αυτο ηταν παντα το ονειρο μου. Καποιες φορες ελεγα στους αλλους πως θελω να γινω κατι αλλο, επειδη φοβομουν, παρ'ολα αυτα, παντα ηταν αυτο που υπηρχε στο μυαλο μου. Φοβαμαι και το σκεφτομαι συχνα. Φοβαμαι μηπως δε κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα. Φοβαμαι πως δε θα εχω το μελλον που μου θελω να εχω. Τωρα ισως πει καποιος: Μα καλα, αμ θελεις να γινεις γιατρος θα εχεις καλους βαθμους οποτε γιατι αγχωνεσαι?
Λοιπον, εχω μετριους βαθμους 17-18... μαθηματικα και φυσικη δεν ειμαι καλη παρ'ολο που εχω αποφασισει να το παλεψω... στη φυσικη περισσοτερο, που ειναι και μαθημα πανελληνιων... και φοβαμαι και μηπως παω εκει (στις πανελληνιες) και ξεχασω ολα οσα ξερω. Παντα καταβαλομαι απο τρομερο αγχος οταν γραφω ειναι η αληθεια...πιστευετε οτι αν καποιος κατσει και διαβασει, ακομα και τωρα, μπορει να τα καταφερει ή ειναι αργα;