Αγχώδης Διαταραχή,Βοηθηστε με
Καλησπερα σε ολους,Ονομαζομαι Γιαννης Μολις εγινα 18 χρονων Και θελω να σας πω την δικια μου ιστορια και να σας εκφρασω τις σκεψεις και τα συναισθηματα μου.Για να αρχισω λοιπον απτην αρχη εγω γενικα σαν ατομο τα ειχα ολα.Γκομενες παρεες φιλους κολλητους ημουν γενικα απο τους 'κουλ' και 'ομορφους' στο σχολειο οσο αναφορα την καλοπεραση που εκανα τις δεκαδες γκομενες που με ηθελαν, τα σκηνικα που περνουσα δηλαδη οι περισσοτεροι με ειχαν σαν προτυπο οποτε δεν ειχα κανενα θεμα ποτε αυτοεκτιμησης η αυτοπεποιθησης και ημουν παντα μα παντα χαρουμενος(εκανα βεβαια χρηση χορτου και αλκοολ καθε σαββατοκυριακο αλλα ημουν πολυ καλα).καποια στιγμη λοιπον αρχισα μια σχεση με μια κοπελα και με τον καιρο την ερωτευτικα.Ειχα χαθει απο ολες μου τις παρεες ειχα μονο τους κολλητους μου και την κοπελα μου.Τελος παντον μετα απο ενα χρονο(αρχες 2014) με χωριζει η κοπελα μου και επειδη ηταν ο πρωτος μου ερωτας το πηρα παρα πολυ βαρια..Αρχισα να κανω καθημερινη χρηση χορτου γιατι δεν μπορουσα να αντιμετωπισω την καθημερινοτητα γιατι ενιωθα κυριολεκτικα απαισια.Δεν ειχα ξανανιωσει ετσι και δεν αντεχα ημουν ολη μα ολη μερα 'φτιαγμενος'.Δεν εβγαινα στον εξω κοσμο παρα μονο σε κρυφα μερη να καπνιζω χορτο δηλαδη απο κοινωνικος ειχα γινει ο πιο αντικοινωνικος..Για να μην τα πολυλογω φτανει καλοκαιρι πηγαινω τις πρωτες μου διακοπες μονος με φιλους και δεν περασα καθολου καλα ημουν ολη μερα στεναχωρημενος,το χορτο πια δεν με εφτιαχνε απλα με χαλαρωνε αλλα δεν αισθανομουν καλα..Μολις γυριζω παιρνω την μεγαλη αποφαση μετα απο 8 μηνες καθημερινης χρησης να το κοψω.Το πρωτο βραδυ κι ολας αρχιζω και φρικαρω δεν ηξερα τι μου συμβαινει αρχισε το μυαλο μου να σκεφτετε σε απιστευτες ταχυτητες και αρχιζα να φοβαμαι.Αρχισα να σκευτομαι πως εγινα τρελος, μηπως εχω καποια ψυχασθενεια??αρχισα να φρικαρω,μπαινω στο ιντερνετ βλεπω καποια συμπτωματα πιστεψα οτι εχω ψυχωση αρχισα να φρικαρω λεω γιατιιιι σε μενα γιατιιι ,τι εχω παθει ρε γαμωτο..Τελος παντον μετα απο 2 εβδομαδες απολυτης φρικης και απιστευτου φοβου παω σε ενα ψυχολογο.Με διεγνωσε με αγχωδη διαταραχη και οτι τωρα περναω εφηβεια.Αρχισε ενας πολυ δυσκολος αγωνας για μενα γιατι με την αγχωδη διαταραχη εγω τουλαχιστον απο τη στιγμη που θα ξυπνησω μεχρι να κοιμηθω σκευτομαι παααρα πολλα για τον εαυτο μου για τον κοσμο γενικοτερα ζω με αυτο και δεν με αφηνει να χαρω τη ζωη.Μετα απο καποιους μηνες λοιπον γινομαι πολυ καλυτερα και για 2 εβδομαδες ημουν χαρουμενος και ολα καλα.Μετα ξαναμπηκα σε αυτο το φαυλο κυκλο της ανησυχιας των πολλων σκεψεων κλπ και ο γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να βρω πραγματα στη ζωη μου να χαρω γιατι μονο η καλοπεραση τωρα πια μου λεει δεν σε γεμιζει συναισθηματικα.Τελος παντον μετα απο λιγο καιρο μην κανοντας πολλα καινουργια πραγματα τον Φεβρουαριο αρχιζω και νιωθω θλιψη .Η θα ξυπνουσα θλιμμενος Η αγχωμενος.νομιζα πως εχω καταθλιψη αλλα ο γιατρος μου ελεγε πως δεν εχω και οτι απλα πρεπει να βαλω τη ζωη μου σε μια σειρα ωστε να μου κατεβει το αγχος και να αρχζει η ζωη μου να αποκτα ενα νοημα και να μην ειναι αδεια.Μετα απο λιγο γινομουν καλα για λιγες μερες μετα ξαναεμπαινα στην ασχημη φαση αλλα ποτε δεν ημουν πραγματικα χαρουμενος.Καπνιζω μια φορα την βδομαδα χορτο αλλα μετα εχω τυψεις και αισθανομαι θλιψη.Εκανα καποια καινουργια πραγματα αλλα και παλι ΔΕΝ αισθανομαι χαρα ειμαι παντα σε ενα ασχημο μοοντ.Δεν ξερω..φτανει καλοκαιρι τελιωνω το σχολειο Ολοι εινε χαρουμενοι εχω κανονισει τελιες διακοπες αλλα φοβαμαι οτι ισως δεν περασω καλα και φετος..εχω 9 μηνες αυτο το πραμα και φοβαμαι μηπως αργησει πολυ να μου φυγει και θελω να ειμαι χαρουμενος ξανα..δεν εχω ουτε μια κοπελα τωρα πια κολονω να μιλησω τρωω χυλοπιτες συνεχεια τα εχω παρατισει ολα..ωρες ωρες αισθανομαι ωραια αλλα δεν διαρκει παραπανω απο 1 μερα..δεν ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενος και ωρες ωρες ερχομαι σε απογνωση..δεν ξερω τι να κανω πως να το διαχειριστω ΠΟΤΕ θα μου φυγει επιτελους..φοβαμαι μηπως ειμαι εξαρτημενος απο ουσιες και νιωθω ετσι δεν ξερω αληθεια..ο γιατρος μου λεει και μου ξαναλεει να κανω καινουργια πραγματα αλλα δεν μου ειναι ευκολο και δεν ξερω φρικαρω..Σας παρακαλω βοηθηστε με πειτε μου τη γνωμη σας μηπως χρειαζομαι φαρμακα να ηρεμησω τι να κανω?σας ευχαριστω..:(