Οχι υποδειξεις,μονο υποστηριξη!!
Καλησπερα σε ολη την παρεα!!Παρατηρωντας ποστ του φορουμ,διαπιστωσα οτι αρκετες φορες καποιος θα υποδειξει κατι.Αυτο ειναι φορουμ υποστηριξης και οχι υποδειξεων, βασιζομενες στην προσωπικη εμπειρια και σταση ζωης του καθενος.Αν καποιος πιστευει οτι βοηθα τον εαυτο του κανοντας ψυχοθεραπεια,μιλωντας σε ενα πνευματικο,παιρνοντας φαρμακευτικη αγωγη,ριχνοντας το στη γυμναστικη κ.ο.κ ειναι δικο του θεμα και καλα κανει που το κανει!Δεν μου μου πεφτει λογος για αυτο.Το μονο που με ενδιαφερει ειναι οτι το ατομο αυτο εχει βρει ενα τροπο για να καλυτερευσει την ποιοτητα της ζωης του και να ειναι καλα.Μου αρκει αυτο και μονο!Παντα θα υπαρχει καποιος που δεν θα ασπαζεται τις θρησκευτικες πεποιθησεις,που θα ειναι πολεμιος των φαρμακευτικων αγωγων,που θα θεωρει χασιμο χρονου την γυμναστικη και παει λεγοντας.Δεν γινεται να τοποθετειται καποιος με αυτον τον τροπο(συμφωνα με τα παραπανω)σε ενα τετοιου ειδους φορουμ ,χωρις να υπολογιζει το μεγεθος της επιρροης του.Ας αφηνουμε τον καθενα να παραθετει οτι τον απασχολει με ανεση και εμεις οσο μπορουμε απο την θεση που βρισκομαστε να δειχνουμε την κατανοηση μας.