Το πρόβλημα στη σχέση μου
Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να συζητήσω ένα προσωπικό μου θέμα μαζί σας.
Είμαι σε σχέση εδώ κι ένα χρόνο. Καλώς η κακώς -μάλλον κακώς όπως αποδείχτηκε- μίλησα στο σύντροφο μου για το ερωτικό μου παρελθόν. Μία σχέση 3 χρόνων, ένα one night stand και μία βραδιά επιστροφής στον πρώην. Όλα αυτά πρίν κάνω σχέση με το νυν.Αρχικά το θέμα δεν είχε πάρει ιδιαίτερη έκταση, ωστόσο είχα δεχτεί έντονες αντιδράσεις, σκηνές κλπ. Να προσπαθώ να του εξηγήσω ότι δεν έχει σημασία εφόσον αυτά έγιναν πρίν από τη σχέση μας. Να επιμένει ότι δε σεβάστηκα τον εαυτό μου και εκείνον ή οποιονδήποτε μελλοντικό σύντροφο όταν τα έκανα. Είμαι της άποψης ότι μια γυναίκα είναι ελεύθερη να διαθέτει το σώμα της όπως θέλει και δεν παίρνει αξία από το πόσο "αγνή" είναι ή οχι, άλλα έλα που δεν το χω με τα λόγια ωστε να μπορώ να του το εξηγήσω και να καταλάβει..Λίγο καιρό μετά κι ενώ έτυχε να συζητάμε ξανά για το θέμα αυτό, πάλι είπα κάτι που θα έπρεπε να κρατήσω για τον εαυτό μου, ότι όταν βρέθηκα το βράδυ εκείνο με τον πρώην μου, εκείνος έβγαινε και μιλούσε με την κοπέλα που σήμερα έχει σχέση. Εκεί έγινε τρελός! Πώς μπόρεσα και το έκανα αυτό, έκανα έναν άνθρωπο να απατήσει, τι άνθρωπος είμαι τελικά, γιατι δεν του το είχα πει εξαρχής κλπ. Να μην τα πολυλογώ μου ζήτησε να μείνουμε χωριστά για ένα διάστημα εξ αιτίας αυτού. Μετά από παρακάλια εκ μέρους μου τον έκανα να αλλάξει γνώμη αλλά η σχέση μας είναι παγωμένη.*Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη του. Θα ήθελα τις απόψεις σας και τις συμβουλές σας. Πως μπορώ να κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη του ότι δεν θα τον απατήσω και να ξαναφτιάξω τη σχέση μας;;