και αλλες αρνητικες σκεψεις
Και πανω που ειπα οτι θα στρωθω να περασω μαθηματα και συγκεντρωσα και υλη πεταχτηκαν αλλες σκεψεις στο προσκηνιο.Οτι δεν μου αρεσει η σχολη που σπουδαζω,οτι δεν θα γινω ποτε καλη σε αυτο που σπουδαζω και οτι θα κοιταξω να παρω ενα πτυχιο και απο εκει και περα βλεπουμε.Βεβαια ομως δεν καθισα να ξεσκιστω και στο διαβασμα να περναω μαθηματα να μπω στο νοημα να δω αν μου αρεσει ή οχι απο την αλλη ομως για να μην ασχολουμαι μηπως με απωθει η συγκεκριμένη σχολη?ή μηπως δεν αντεχω την πιεση και τα δυσκολα?η σχολη που σπουδάζω ειναι απο τις λιγες πλεον που εχουν αποκατασταση και αν γινεις και καλος μπορεις να βγαλεις πολλα χρηματα και να καταξιωθεις απο την αλλη ομως νιωθω να με ''τραβανε'' οι θεωρητικες επιστημες και οι τεχνες που ολοι ξερουμε πως εχουν τα πραγματα απο επαγγελματικη αποκατασταση.Απο την αλλη ομως επιλογη μου ηταν και αυτο που διαλεξα δεν με πιεσε κανενας οποτε μηπως δεν ξερω τι θελω?ακομα και αν αποφασισω να παρατησω την σχολη και να φυγω
δεν μου εχω εμπιστοσυνη οτι δεν θα το μετανιώσω γιατι δεν ειμαι και το πιο σταθερο ατομο απο την αλλη δεν ξερω αν θα γινω καλη σε αυτο που σπουδαζω αν ξεσκιστω στο διαβασμα βλεπουμε.Ειμαι πλεον 3 ετος αν ηταν να φυγω θα ειχα φυγει απο το 1,2 πρεπει να διαβασω να την βγαλω γαμωτο