ΠΩΣ ΧΑΛΑΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 10 ΧΡΟΝΩΝ
Καλησπέρα σας εδώ και 2 μέρες είμαι σε χάλια κατάσταση. Όλα άρχισαν όταν η κόρη 20 ετών μου μπήκε μέσα στο σπίτι που ζω με τον σύντροφο μου και έκλεψε 1900€ λίγη ώρα μετά το ανακαλύψαμε, της ζήτησα να επιστρέψει τα χρήματα ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων έχει επιστραφεί αλλά λείπουν ακόμα αρκετά. Το θέμα είναι ότι εγώ υποαπασχολούμε και θα αργήσω να βάλω τα χρήματα στη θέση τους. Ο σύντροφός μου από χθες παρόλο που κάποια χρήματα έχουν επιστραφεί μου ζήτησε να φύγω από το σπίτι του μου έδωσε λίγο καιρό να του επιστρέψω ότι χρήματα δεν έχουν επιστραφεί και να βρω και άλλο σπίτι πράγμα για μένα να κάνω και τα 2 μαζί πάρα πολύ δύσκολο γιατί βγάζω 250€ το μήνα.
Δεν είναι μόνο το οικονομικό πιστεύω πως γι αυτό θα βρω μια άκρη αργά η γρήγορα το θέμα είναι ότι τις τελευταίες 2 μέρες ο σύντροφος μου με αποκαλεί κλέφτρα μέχρι και τομάρι με είπε, δε μιλάμε σχεδόν καθόλου παρά μόνο για τα απαραίτητα και απολύτως τυπικά. Και να φανταστείτε ότι πριν από μέρες συζητούσαμε μέχρι και γάμο. Και τώρα η απόλυτη σιωπή.
Αν είχα να πάω κάπου θα έφευγα τώρα αλλά αν φύγω με βλέπω να βγάζω τη νύχτα στα παγκάκια απέναντι από το σπίτι μας.