Καλημέρα!
Ήμουν έτοιμη να βάλω τίτλο "δεν αντέχω τη μάνα μου" πραγματικά αλλά τον έχει πάρει άλλο μέλος...τέλοσπαντων, στο θέμα μας...
Πραγματικά δεν την αντέχω άλλο, ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν με αγαπάει με τον τρόπο που φέρεται σίγουρα πάντως δεν με καταλαβαίνει κι αυτό είναι ένα από τα πράγματα που με πληγώνουν...το άλλο είναι ότι πετάει άσκεφτες μαλακίες (συγγνώμη για τη βρισιά αλλά μόνο αυτή η λέξη χαρακτηρίζει επαρκώς τα λόγια της) που με πληγώνουν...
Για παράδειγμα τις προάλλες έβλεπε ένα σήριαλ στο οποίο μια από τις ηθοποιούς ήταν στο νοσοκομείο κι όταν τη ρώτησα γιατί μου είπε "βλαμμένη είναι, έκοψε το χέρι της"...δηλαδή κατά τη γνώμη της κι εγώ που έχω αυτοτραυματιστεί στο παρελθόν είμαι βλαμμένη. Ωραίος τρόπος να μιλάει και να σκέφτεται για την ίδια της την κόρη...τότε δεν είπα τίποτα αν και πληγώθηκα αλλά σήμερα δεν άντεξα γιατί άρχισε πάλι να μου λέει βλακείες ότι για τα προβλήματα στον εργασιακό μου χώρο έφταιγε η κατάσταση στην οποία ήμουν ψυχολογικά μετά από το χωρισμό με τον πρώην μου...και νευρίασα και της είπα ότι δεν ξέρει τι της γίνεται κι ότι ο λόγος που πήρα άδεια άνευ αποδοχών ήταν ότι δεν άντεξα άλλο την πίεση της δουλειάς διότι είχαν φύγει κάποια άτομα από το γραφείο (άλλη γιατί ζήτησε μετακίνηση, άλλη γιατί είχε προβληματική εγκυμοσύνη) κι έπεσε περισσότερη δουλειά στους εναπομείναντες κι εγώ δεν άντεξα το άγχος, πήρα άδεια άνευ αποδοχών κι όταν ήταν για να γυρίσω έμαθα ότι δεν είχε ανανεωθεί η σύμβαση όσων ήταν στην κατηγορία μου οπότε κι έμεινα χωρίς δουλειά...
Και μου έλεγε το πρωί ότι δεν νιώθει καλά γιατί η πίεση της είναι χαμηλή και πριν που μαλώσαμε φώναζε να μην την κουράζω γιατί δεν είναι καλά, λες κι εγώ είμαι και φταίω σε κάτι για να γίνομαι χειρότερα με τις μαλακίες και την αναισθησία της...και τώρα εκείνη ηρέμησε κι ασχολείται με τα λουλούδια της κι εγώ νιώθω χάλια κι έχω ψυχοσωματικά συμπτώματα, ζαλίζομαι και τρέμουν τα χέρια μου...
Δεν βλέπω άλλη λύση από το να φύγω από το σπίτι μόλις καταφέρω να βρω άλλη σταθερή δουλειά αλλά προς το παρόν αυτό δεν είναι εφικτό...Ίσως να μην βρεθεί λύση με το θέμα που άνοιξα αλλά έχω πραγματικά ανάγκη να ξεσπάσω και να τα πω κάπου...