-
Βαρεμάρα φοιτητης
Καλησπερα εδω και ενα χρονο ειμαι αθηνα σπουδάζω σε ιεκ ιδιωτικο και το προβλημα μου ειναι το εξης: βαριεμαι σηνεχεια τα ιδια σχολη σπιτι καφε σπιτι α τε και κανενα σαββατο εξω βραδυ η κανενα απογευμα πουπαλι παω σχολη για σεμιναρια..θα ηθελα τη βοήθεια σας τι να κανω να περασει η ωρα μου ευχαριστα;συνεχεια πεφτω ψυχευχαρισταΤι να κανω ;ειτε με χρηματα ειτε οχι...κατι να μπορεσω να περναω ευχαριστα. .βοηθηστε με αν μπορειτε...
-
Χίλια δυο πράγματα εχει που μπορείς να κάνεις, ανάλογα τι θα σου άρεσε να κάνεις. Καμιά πολεμική τέχνη, θεατρικές ομάδες, να μάθεις καμια ξένη γλώσσα, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Τι πιστεύεις ότι θα σε γέμιζε;
-
Σκεφτομαι τεννις αλλα ειναι τα χρηματα στη μεση
-
τράβα γυμναστήριο θα γνωρίσεις και πολλές κοπέλες
-
Δε ξερω προτείνετε και τιποτα αλλο
-
ποδηλατο!!! υπαρχουν πολλες ομαδες που μπορει να ενταχθεις
γυμναστηριο
τεννις μπορεις να μαθεις και δωρεαν στο δημοτικο γυμναστηριο της περιοχης σου
-
Προτείνετε και κάτι αλλο...βοηθστε με
-
Προγραμματισμο android συσκευων , μπορει να βγαλεις και χρημα:P ( ο "σπασικλας" της παρεας :P)
-
η μαγκια στη ζωη ειναι οχι να κανεισ πραγματα που εχουν ενδιαφερον αλλα να βρισκεισ ενδιαφερον στα πραγματα
κι αυτο μπορεισ να το κανεισ βλεποντασ το βαθοσ που εχουν μερικα πραγματα αρκει να ρωτησεισ τον εαυτο σου μερικα γιατι
και θα καταλαβεισ οπωσ ολοι μασ οτι δεν ξερουμε και πολλα ειτε επειδη σπουδασαμε ουτε επειδη ζησαμε
να ξερεισ παντωσ οτι μεγαλωνοντασ βλεπεισ το βαθοσ και ανακαλυπτεισ πραγματα που δεν τα φανταζεσαι