Κοιταζω τον καθρευτη μου και απορω..
Ειμαι αρκετα εμφανισιμη συμφωνα με αυτα που ακουω και με τα δικα μου κριτηρια. Θεωρω πως ειμαι και νιωθω ομορφη. Μακρυ κοκκινο μαλλι ξερω γω, καμπυλες φςςς.. οχι ομως μονο στην εμφανιση, ακουω αρκετα καλα λογια και για τον χαρακτηρα μου και γενικα εχω μια προσωπικοτητα και ειμαι αρκετα συζητησιμη και ωριμη για την ηλικια μου. Ο γιατρος μου με χαρακτηρισε τις προαλλες δυναμικη και να μη μου κανει εντυπωση το οτι κομπλαρω τους αντρες η για το οτι προσπαθησαν καποιοι να με μειωσουν ωστε να ενισχυθει το εγω τους. που να με δεις και στην κουζινα, να ναι καλα η μπαρμπαριγου.
Το γαμωτο μου ειναι το εξης: αρχικα να τονισω πως δεν ειναι μηνυμα απελπισιας, αν διαβασεις μεχρι το τελος καθως και προηγουμενες μου αναρτησεις θα καταλαβεις.. βλεπεις καποια παλικαρια, αξιολογα λεβεντοπαιδα για σπιτι, ειτε αμα βγεις εξω ειτε μες στον οικογενειακο κ φιλικο κυκλο να κυκλοφορουν η και να παντρευονται γυναικες που η δε θα βλεπονται, η ειναι αγγουρια με μυαλο φιρικι, η και τα δυο. Γυναικες που ζουν για να σου φανε ειτε τα δικα σου ειτε του πατερα τους τα φραγκα. Γυναικες διχως ηθος, αξιοπρεπεια και διχως προσωπικοτητα. Οπως βλεπεις δεν στεκομαι στην εμφανιση. Κ εγω να πεφτω στα ΣΚΑΤΑ. Ναι, ζηλευω! Δε μου λειπει τιποτα, εχω ξεπερασει τις αμφιβολιες που χα για τον εαυτο μου. και τι καταφερα? ο ενας gay, ο αλλος σατανιστης, ο αλλος ναρκωμανης κ ο τελευταιος ψυχοπαθης. ο δευτερος με επελεξε, τους αλλους τους επελεξα. μετανιωνω μονο για τον δευτερο κ τον τελευταιο. Στην πορεια? αηδιαστικα πεσιματα απο αηδιαστικους ανθρωπους τυπου "τι μαναρι εισαι εσυ" λες κ εισαι κρεας η ανδρες ανασφαλεις που απλα βλεπουν και δε πραττουν. τι κανω τοσο λαθος, εχω βαρεθει αλλο να περνω κ αλλο να μου βγαινει. δε θελω να φτασω 30-35 και να μην εχω παρει κ εγω τον δρομο μου με εναν αξιολογο ανθρωπο..εχω περασει τοσα, εχω καταφερει αλλα τοσα, γιατι να μην το αξιζω κ εγω..?