αποτέλεσμα καταθληψη...το θεμα ομως ανηκει εδω
καλησπερα λεγομαι λαζαρος και ειμαι 27 χρονων.και γω οπως και ολοι μας αντιμετοπιζω καποια ψυχολογικα ζητηματα.ειμαι οξυθυμος και παρορμητικος και το καταλαβαινω αφου εχω μινει χωρις φιλους. εκτος αυτων ομως πολλες φορες πανω στα νευρα μου αυτοτραυματιχομαι νιωθω ανακουφισμενος αφου το κανω.πρωτη φορα ξεκινισε με εναν τσακωμο που ειχα με τον πατερα μου που επαθα αμοκ και χαρακοθηκα 30 φορες στα χερια και σταματισα γιατι πλημιρισε με αιμα το σπιτι..τοσο ακραιο περιστατικο δε ξαναχα απο τοτε.εκτοτε ομως σε τσακωμους με την κοπελα μου εχω καρφωσει μολυβια πανω μου εχω σβησει γκαζακια στα μουτρα μου μυστικα φυσικα απτη κοπελα μου. ο αδερφος μου μου λεει να παω σε ψυχολογο δε πιστευω ομως οτι ειναι τοσο μεγαλο το ζητημα.τελυτεα συζηταμε με την κοπελα μου για το ποσο σοβαρη ειναι η σχεση μας εκεινη το βλεπει σαν σχεση ρουτινας ενω εγω το βλεπω σοβαρα.δε θελω να την χασω κιοσο σκεφτομαι οτι η σχεση μου εχει ημερομινια ληξης τρελενομαι..θελω να δω κυνικα το ζητημα να σταματησω να νιαζομαι και να ηρεμισω. τι να κανω?