Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα χωρίς να είναι ορατή η εμφάνιση των μηνυμάτων σε όλους τους χρήστες που ρίχνουν μαι ματιά στο προφίλ;;
Ευχαριστώ.
Printable View
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα χωρίς να είναι ορατή η εμφάνιση των μηνυμάτων σε όλους τους χρήστες που ρίχνουν μαι ματιά στο προφίλ;;
Ευχαριστώ.
Τι εννοείς;
Και ματια στο προφιλ να ριξεις , τα μηνυματα δεν ειναι ορατα παρα μονον στο ληπτη .
Και για να στειλεις πμ. , πρεπει ναχεις συμπληρωσει 50 ποστ .
χωρις 50 σιγουρα δεν στελνεις οποτε γραψε καποια μηνυματα για αν τα συμπληρωσεις!
αυτο το εχω παρατηρισει βασικα οι περισσοτεροι εχουν μια ταση να σε εκτιμουν οταν διχνεις οτι κατι δε σε απασχολει αφου οσο περισσοτερο ενδιαφερον διχνεις για κατι τοσο λιγοτερες ειναι οι πιθανοτητες να σε εκτιμησουν γι αυτο..
αλλα αν το πετυχεις κ αυτο σημαινει οτι μηλας στο καταληλο για σενα ανθρωπο.
οι περισσοτεροι τεραστιο ενδιαφερον δε μπορουν να το αντεξουν...
Υ.Γ ετσι κ αλλιως τη λυσαμε την απορια σου... :-)
Τα προσωπικα μηνυματα ενεργοποιουνται μετα τα 50 . Η προσθηκη σχολιων στο προφιλ ενος χρηστη ειναι κατι αλλο. Υπαρχουν νομιζω και αλλοι τροποι επικοινωνιας , σαν προσωπικα μηνυματα βασει των δυνατοτητων του φορουμ , αλλα βαριεμαι να τεσταρω και ουτε θα θελα να το αναλυσω.
το πρωτο
αν καπιον το πειραζει που εισαι υπερβολικα καλος μετα δε μπορει να διαμαρτυρεται αν αποφασισεις να μη του δινεις σημασια...
μπορει ομως την ημερα που θα ανακαλυψει οτι εδωσες σε αλλους σημασια κ βρηκες ανταποκριση μπορει να το μετανιωσει.