Originally Posted by
solkots
Καλησπερα σε ολους. Ειχα καιρο να γραψω στο φορουμ γιατι ενιωθα καλα για καμποσο καιρο. Μεχρι χθες... Δε ξερω αν μπηκα πολυ αποτομα στο θεμα, αλλα τη τελευταια βδομαδα εβλεπα συνεχως μια κοπελα που μου αρεσε. Να πω οτι γενικα η προσωπικη μου ζωη για παρα πολυ καιρο ειναι χαλια, δεν εχω καν ολοκληρωσει καποια σχεση μου και ειμαι 21 χρονων. Η τελευταια φορα που ειχα σχεση ηταν πριν 2 χρονια... Απο τοτε ειμαι μονος μου. Μονο μια κοπελα μου ειχε κινησει το ενδιαφερον με την οποια το προσπαθησα αλλα εκεινη δεν ηθελε. Στεναχωρηθικα αλλα σπουδαζε σε αλλη πολη ετσι κι αλλιως οποτε... Τη τελευταια βδομαδα ειχα δει μια κοπελα 3-4 φορες και καθε φορα σκαλωνα, ηταν ο λογος που εβγαινα πολυ συχνα μεχρι να τη ξαναδω και να της μιλησω. Την ειδα τελικα, της μιλησα και δε βγηκε πουθενα... τα κανα χαλια παλι. Δε ξερω αν φταιω εγω, αν εχω κατι κακο. Ενιωσα τοσο στεναχωρημενος, με πνιγει ακομα και τωρα που γραφω εδω. Εχασα παλι την ορεξη μου να βγαινω και να περναω καλα. Και για μενα ηταν τεραστιο βημα να της μιλησω, δε το χω κανει ποτε. Το εκανα γιατι μου αρεσε πολυ. Παλι καταληγω μονος μου ομως και χωρις ορεξη για τιποτα. Δυο κοπελες ολες κι ολες μου αρεσαν τοσο καιρο, προσπαθησα και τιποτα. Δε ξερω τι κανω λαθος, βαρεθηκα να ζω χωρις συγκινησεις , βαρεθηκα να νιωθω τοσο αδειος, εχω ενα τεραστιο κενο μεσα μου. Ετσι νιωθω, οτι οσο καλα και να περναω μια περιοδο της ζωης μου παντα κατι μου λειπει... Τι κανω λαθος? Μετα κι απο αυτη την αποτυχια δε θελω να ξαναπροσπαθησω με καμια, οπως ξερω επισης οτι θα περασει καιρος μεχρι να βρω παλι καποια να μου κινησει το ενδιαφερον. Αλλα και παλι δε θα βγει πουθενα...