Καλησπερα εχει παει κανεις σε ομαδες αυτοβοηθειας για την καταθλιψη??
Printable View
Καλησπερα εχει παει κανεις σε ομαδες αυτοβοηθειας για την καταθλιψη??
αν κ δεν εχω παει με λιγη οργανωση θα μπορουσε να ταν καλη ιδεα...
αλλα ετσι οπως ειναι θα μπορουσε να εξελχθει απο τη καλυτερη εκδοχη εως τη χειροτερη..
η καλυτερη θα ταν να σε καθησουν με ενα πιστο σου αντιγραφο κ η χειροτερη να σε καθησουν με εναν ξεκαρφωτο...
εγω παντως δε θα μπορουσα να καθησω με καπιον που δε με εκφραζει να συζητω μαζι του.. εγω ειμαι κ πολυ δυσκολος ομως...
εγω που το ειχα ψαξει δεν ειχα βρει τιποτα.. μονο για μανιοκαταθλιψη υπηρχε, δλδ διπολικη.
δυστυχως η ελλαδα στις ομαδες αυτοβοηθειας ειναι παρα παρα παρα πολυ πισω.
ε δε πειραζει τουλαχιστον μας εμεινε ο καλος καιρος... :cool:
οποτε μην εχεις κ πολες εξτρα απαιτησεις....
καταλαβα αν και εχω τσεκαρει καποιο site το http://www.mazi.org.gr/ αλλα δεν ξερω τι παιζει κι ηθελα να δω μηπως εχει κανενας καποια εμπειρια γενικα.
αστα να πανε μελος!
εμ ολοι νιωθουμε μονοι μας εμ ομως οι ομαδες αυτοβοηθειας ειναι ελαχιστες εως και ανυπαρκτες..
ανωμαλος λαος:cool:
γιατι νομιζεις οτι ολοι εχουν συλλαβει το τι ακριβως τους φταιει? θελει νιονιο to much για να καταληξεις σε αυτο το συμπερασμα οι περισσοτεροι βρισκονται σε φαση αναζητησης για το τι τους φταιει αφου αν ηξεραν το τι τους φταιει θα εκαναν οτι μπορουσαν για να το αλαξουν...Quote:
εμ ολοι νιωθουμε μονοι μας
αυτο ειναι ακυρο δεν εχει σχεση με αυτο αλλα με το οτι τους λειπει η γνωση.Quote:
ανωμαλος λαος