Minitran + Ομοιοπαθητική = Κακός ύπνος?
Καλησπέρα, παίρνω Μινιτραν τα κίτρινα εδώ και 3 μήνες.Είχα κάποιου είδους κατάθλιψη και πολύ κακό ύπνο. Πλησιάζει η μέρα που πρέπει να ξαναπάω στον γιατρό για να μου πει αν θα τα συνεχίσω ή όχι.
Ξεκίνησα και ομοιοπαθητική πριν 3 εβδομάδες, με συνενόηση και των δύο ιατρών (ψυχιάτρου και ομοιοπαθητικού) και συμφώνησαν οτι μπορώ να κάνω ταυτόχρονα.
Πήγα και για ομοιοπαθητική γιατί ο ύπνος μου δεν ήταν καλός, παρά την λήψη των minitran. 10 μέρες λοιπόν αφού ξεκίνησα ομοιοπαθητική, ο ύπνος μου έχει γίνει ανυπόφορα κακός. Ξυπνάω 20 με 30 φορές κάθε νύχτα και "λαγο-κοιμάμαι" , που είναι και το χειρότερο, καθώς δεν ξεκουράζομαι πλήρως.
Μίλησα με έναν άλλο ομοιοπαθητικό απίστευτα διαβασμένο και μου είπε να σταματήσω τα minitran. Μαζί με την ομοιοπαθητική μπορεί να μου προκαλούν όλη αυτή τη δυσλειτουργεία.
Ποια η γνώμη σας? Να τα σταματήσω χωρίς να ρωτήσω τον ψυχίατρο? Ο ψυχίατρος ξέρω ήδη τι θα μου πει, ή θα μου δώσει πιο βαριά ή θα αυξήσει την ποσότητα του minitran, μιας και τα δίνει λες και είναι φυστίκια. Και δε το θέλω αυτό.