Ολη η ιστορια μου (αρρωστοφοβια)
Καλησπερα ελπιζω να μην σας κουρασω με ολα αυτα που θα πω. Ξεκινησα να εχω αγχωδη διαταραχη απο την ηλικια των 17 μου (τωρα ειμαι 23) , στην αρχη φοβομουν μην παθω κατι με την καρδια μου ,οπως για παραδειγμα εμφραγμα ανακοπη εγκεφαλικο κολπικη μαρμαρυγη και αλλα , μετα απο απειρες επισκεψεις στο κεντρο υγειας της γειτονιας μου και σπαταλη απειρου χαρτιου του καρδιογραφου (ειχα κανει και τριπλεξ πιο παλια) καταλαβα πλεον οτι δεν εχω και δεν προκειτε να μου συμβει κατι με την καρδια. Αργοτερα τον ιδιο χρονο , το 2010 δηλαδη , επαθα λοιμοδη μονοπυρηνωση με αποτελεσμα να πριστουν μια ομαδα των λεμφαδενων μου , αρχιζα να ψαχνομαι διαβασα για λευχαιμιες, λεμφωματα hodkins και non-hodkins και τα λοιπα καθως και για ογκους στον εγκεφαλο. Μετα απο ολα αυτα και απο εξετασεις λεμφαδενων οι οπιοι ποτε δεν ξεπριστηκαν αποφασισε η μανα μου να με στειλει σε ψυχολογο ο οπιος δεν με βοηθησε , τελοσπαντων ολο αυτο τελικα καπου στα τελη του 2010 το ξεπερασα μονος μου . Απο τοτε και υστερα ειχα καποια πολυ μικρα ξεσπασματα αγχους μεχρι τις αρχες αυτου του ετους , αρχισα να ξαναπιανω τους λεμφαδενες μου νομιζοντας παλι οτι εχω λευχαιμια ή λεμφωμα . Αφου περασαν λιγες μερες πηγα να κανω εξετασεις καπου αρχες φεβρουαριου και ξαναεκανα υπερηχο λεμφαδενων και γενικες αιματος που παλι δεν βρηκαν παλι κατι ανυσηχητικο , ακομα ανυσηχω , μην εχω κατι σοβαρο ... Για να καταλαβαιτε τελευταια εψαξα στο ιντερνετ για τα εξης θεματα: λευχαιμια , λεμφωμα τυπου hodgins , non-hodgins, θυροειδη (επιδη εχω παρει κατι κιλα) , καρκινος του θυρωηδη , καρκινος στο συκωτι (γιατι πονουσα ψηλα δεξια στην κοιλια μου) , ογκος στο κεφαλι , καρκινος στο στομα , καρκινος στην γλωσσα , καρκινος στο λαρυγκα , καρκινος στις φωνιτικες χορδες , ανευρισμα (γιατι ειχα κατι πονοκεφαλους) , οστεοσαρκομα ( γιατι πονουσε το ποδι μου) , επισης επειδη νομιζα οτι ειχα ηδη καρκινο νομιζα οτι θα κανει και μεταστασεις , σκλυρηνση κατα πλακας , λυκος , ληχεινας , καρκινος στα νεφρα , σους πνευμονες(γιοατι καπνιζω κιολας) . Τελος εψαξα τι κακο κανει το αγχος και σκεφτομαι οτι επειδη εχω αγχωδη διαταραχη μπορει να μου το ''γυρισεί'' οπως λενε σε κατι παθολογικο το οποιο μπορει να ειναι κατι απο τα παραπανω , κατι αλλο που ανυσηχω επισης ειναι οτι φοβαμαι επειδη περασαν 4 μηνες απο τις τελευταιες εξετασεις μου μην εχω κατι και δεν ειχε εξελιχθει τοτε γιατι απο τοτε αντιμετοπιζω διαφορα συμπτωματα οπως : νομιζω οτι ζαλιζομαι , πονοκεφαλους , πονος στον αυχενα , πονος σε κατι μυες. Ακουω διαφορες ιστοριες κατα καιρους οπως για παραδειγμα πριν μια βδομαδα μια γνωστη ενος φιλου που πασχει απο λεμφωμα στα 27 τις και σκεφτομαι οτι μπορει και γω να το αναπτυξω αφου ενα του συμπτωμα ειναι οι πρισμενοι λεμφαδενες. Δεν ξερω τι να κανω αλλο τελευταια δεν εχω παει σε ψυχολογο.