αλλη μια αποτυχημενη Επιλογή μου....
Καλησπερα σε ολους σας.
Μολις σημερα καταφερα να δωσω ενα οριστικο τελος στην υποθεση που με βασανιζε τοσο καιρο..
Μερικοι ισως θυμαστε την ιστορια που χα ποσταρει με το παληκαρι που δεν τα πηγαιναμε καλα εδω και μηνες. Για τα στραβα που βλεπα και γκρινιαζα....
Μετανιωνω που απο το φλεβαρη που αρχισε η κατρακυλα της σχεσης δεν εφυγα οριστικα.
Εφταιγε και αυτος ομως....μου δινε ελπιδες οτι με θελει και αν το προσπαθουσαμε ολα θα φτιαχνανε! Πώς ομως;;;
Υστερα απο την ανακαλυψη των μνμ που ανταλλαζε με μια παντρεμενη τον καιρο που ημασταν σε διασταση, η σχεση οδευε καθημερινα προς το τελος... αλλα εγω αρνιομουν να το δω. Πρωτα απ ολα ηθελε να βλεπομαστε κρυφα μηπως και τα βρισκαμε και αργοτερα θα ξαναρχοταν στους δικους μου, οπως ηδη εκανε επι ενα χρονο.
Τρεις μηνες ημασταν συνεχεια πισω μπρος....οποτε εκανα την αρχη και τον ενοχλουσα αυτος επεμενε να με δει.αφου με επειθε με γεμιζε ελπιδες, μετα εγω στην πορεια θυμομουν καθε τρεις και λιγο ολα οσα με ενοχλουσαν και του τα χτυπαγα. Εκανα πισω το ιδιο κσι αυτος. Μετα παλι μια απο τα ιδια!!
Τη μια να κανει σαν τρελος οποτε με συναντούσε την αλλη να απομακρυνεται οποτε του θυμιζα τα λαθη μας κσι αυτα που με δυσκολευαν. Επαψα να τον ποθω ερωτικα πια....νομιζα πως θα αλλαζα και παλι θα τον ηθελα οοως παλια.
Τελικα σημερα πια θυμηθηκε να μου πει οτι καλυτερα να προχωρησω...να κοιταξω να βρω αλλον!! Ξαφνικα μετσνιωσε ενω πριν δυο βδομαδες με ρωτουσε εναγωνιως εαν θα μασταν μαζι...
Στροφη 360μοιρων μεσα σε λιγες μερες!! Το ξερω οτι τσαντιστηκε γιατι δεν τηρησα τους ορους του. Κρυφη σχεση, σεξ οποτε ηθελε και χωρις να εχω ορεξη, μια φορα τη βδομαδα να ερχεται στα κρυφα στο δικο μου σπιτι ,διπλα απ των γονιων μου και να μην ξανατολμησω να μουρμουρισω για τιποτα!! Να ξεχασω φυσικα οσα ειχαν γινει...να μην ξαναμιλησω.
Βρεθηκε απο πανω! Και φλερταρε με αλλες και ακουγε τους κολλητους τοσο καιρο...και με εβρισε οταν εστειλα μνμ στην παντρεμενη που φλερταρε μαζι της!
Πιστευω οτι ειχε μετανιωσει καιρο τωρα....δεν ηθελε γαμο ενω εκεινος ηταν που με προσεγγισε με σοβαρο σκοπο απ την αρχη! Ποτε δεν τον πιεσα για γαμο εγω!!!
Γιατι αυτους τους τρεις μηνες το κωλοβαρουσε;;γιατι δεν ελεγε την αληθεια;;
Γιατι εσεις οι αντρες δεν εχετε την τολμη και τα κοτσια να πειτε τελος; οταν βλεπετε το αδιεξιοδο;;;
Πως παλι θα το ξεχασω και αυτο;;;