ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ 39 ΕΤΩΝ
Χαρακτηριζω τον εαυτο μου εσωστρεφη , εχω αρκετες εγκυκλοπαιδικες γνωσεις πανω σε θεματα φιλοσοφιας-ψυχολογιας-κοινωνιολογιας-παιδαγωγικης και σε αλλες επιστημες, αλλα εχω και πολλες εμπειριες σε ολους τους τομεις της ζωης , νιωθω ενας ανθρωπος με αυτογνωσια ΑΛΛΑ δυστηχως δεν τα βγαζω περα με μια ασχημη πλευρα του εαυτου μου τη συμπεριφορα μου που με διωχνει απο τους γυρω μου. Αλλωτε εχω καλη διαθεση < ολα καλα > αλλωτε μετρια < περιπου καλα > αλλωτε χαλια < εδω ειναι τα δυσκολα > και αυτες οι εναλλαγες γινονται απο το πουθενα μερικες φορες-εστω για το μυαλο μου, με αποτελεσμα να χανω τους γυρω μου και δυστηχως δεν παει αλλο < ειναι αληθεια > ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ενα τελευταιο περιστατικο πριν μια εβδομαδα περιπου με εχει φτασει στο σημειο και λεω, οι δρομοι ειναι οι εξης <1> μενω οπως ειμαι και μονος! αλλα δυστηχως δεν αντεχεται-καλη η μοναξια μου αρεσει αλλα θελω και την αγαπη απο τους αλλους
<2> να δωσω ενα τελος στην ζωη μου γιατι πολλες αποτυχιες απο αυτην μου τη σταση μαζευτηκαν και με πνιγουν, νιωθω ττο βαρος της απορριψης απο τους γυρω μου σε βαθμο που δεν εχει αλλα περιθωρια
<3>καποιος να με βοηθησω να δω αυτο που ειναι μπροστα μου αλλα δεν το βλεπω
Υ Γ Η συμπεριφορα μου στους φιλους γνωστους συναδελφους ειναι αποτομη !
Οποιος μπορει να βοηθησει ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ.