Originally Posted by
Andreaslar27
καλησπερα φιλε μου.Το παθαινω και εγω αυτο με τα σπυρακια και τισ κοκκινιλες αλλα εγω το παθαινω απο την τριβη η απο στενα ρουχα.Εχω ενα μηνα που αρχισε αυτο.εμφανιζονται ανα τακτα διαστηματα και μετα απο μιση ωρα εκξαφανιζονται απο τα χερια κυριως τον λαιμο και λιγο στην κοιλια.Επισης εχω 5 μηνες που παθαινω κρισεις πανικου στις οι 2 πρωτες πηγα στο νοσοκομειο γιατι νομιζα οτι παθαινω εμφραγμα.τωρα παθαινω κρισεις πανικου αλλα δεν δινω σημασια και ειναι πολυ ιπιες μονο ταχυκαρδια εχω και καπιες φορες σαν να μην μου φτανει η ανασα αλλα ειναι απο το ανχος.πηρα πριν 2 μερες σε αλεργιολογο και μου διεγνωσε κνιδωση εκ πιεσεως δηλαδη απο πιεση απο τα στενα ρουχα αν σηκωνω βαρος και μου χωρηγησε αντισταμινικα kestin.Απο παρενεργειες εχω μονο υπνιλια και λιγο κοπωση αλλα αυτο με βολευει γιατι με ηρεμει κιολας.Επισης υπαρχει και η κνιδωση εκ ψυχους(απο το κρυο) και η κνιδωση απ το νερο δηλαδη η περιπτωση σου μαλλον.Μου εγραψε και αιματολογικες ορμονολογικες εξετασεις για αντισωματα και για θηρεοιδη.εχει και ο πατερας μου υποθηρεοιδισμο και μπορει να οφειλεται και απο αυτο οι κρισεις πανικου και η αλεργεια.Μεχρι στιγμης δεν υπαρχει θεραπεια για την κνιδωση με αντισταμινικα και κορτιζονοειδης κρεμες ανακουφιζεσαι απο τισ κοκκινιλες.Να πας φιλε μου σε ενας αλεργιολογο να σε δει αλλα βγαλε καμια φωτο απο το κιν εκεινη την ωρα που εχεις τισ κοκκινιλες για να τισ δει ο γιατρος μπορει να ειναι και απλη δερματιτιδα η απο το χλωριο της πισινας πολυ πιθανο.Ελπιζω να βοηθησα φιλε μου και μην ανχωνεσαι δεν εχεις κατι σοβαρο