Ανεκπληρωτος (ισως) ερωτας. Τι να κανω?
Γεια σας παιδια καλως σας βρηκα και συγχαρητηρια για το φορουμ σας.
Το θεμα μου ειναι οτι εχω εναν ερωτα που μαλλον παει να γινει ανεκπληρωτος. Για να γινω πιο σαφης ειμαι φοιτητης τελευταιο ετος. Τον τελευταιο καιρο αρχισε να με ενδιαφερει μια κοπελα. Δεν την ηξερα πολυ καλα αλλα τελος παντων μεσω κοινης γνωριμιας καταφερα να γνωριστουμε. Οσο τη γνωριζα τοσο περισσοτερο μου αρεσε, και με ενδιεφερε και ετσι σε καποιο σημειο εφτασα να κολλησω σχεδον μαζι της. Τη σκεφτομαι συνεχεια δεν περνα ουτε 5 λεπτο χωρις να μου περασει απο το μυαλο και χωρις να με απασχολησουν τα ζητημτα που θα σας αναφερω. Δεν εκανα καποια κινηση πχ να της πω να παμε για καφε γιατι θεωρουσα οτι ειναι πολυ νωρις και θα με παρει για λυγουρι και πεφτουλα. Ηθελα δηλ να γνωριστουμε καλυτερα. Και τωρα εχουμε φτασει στις εξετασεις δινουμε καθε μερα σχεδον και τι να της πω θα μου πει τωρα εχουμε διαβασμα. Μετα το τελος των εξετασεων θα παει σπιτι της καθως ειναι απο αλλη πολη οποτε...καταλαβαινετε. Δε θελω ουτε να το σκεφτομαι οτι θα τη χασω. Τη θελω τρελα αυτη την κοπελα με ενδιαφερει πολυ και οχι μονο ερωτικα θελω να ειμαι συνεχεια μαζι της να μιλαμε να ακουω το γελιο της. Καθε φορα που χωριζουμε αισθανομια ενα κενο, μια θλιψη. Δε λεω οτι την αγαπω γιατι ειναι βαρια κουβεντα και τι να πω ισως γινω μελο. Πειτε μου τι να κανω? Θα μου πειτε οτι ειμαι δειλος και τα γνωστα γιατι δεν εκανα κινηση. Τι να σας πω ισως εχετε δικιο παντα πιστευα οτι υπαρχουν ανθρωποι που προτιμουν να τους τρωει το σαρακι του τι θα ειχε γινει αν απο το να τους τρωει το σαρακι της απορριψης. Μαλλον εγω ειμαι απο τους πρωτους αλλα δε θελω ουτε να σκεφτομαι την απορριψη απο αυτη τη κοπελα δεν ειναι σαν τις αλλες κοπελες που ειχα γνωρισει μεχρι τωρα. Οι φιλοι μου μου λενε οτι ειμαι ερωτευμενος με μια δυνητικη κατασταση και οχι με αυτην καθαυτη την κοπελα δε ξερω ισως να εχουν δικιο. Πειτε μου τι να κανω? Νσ παω το καλοκαιρι στο νησι της? με εχει καλεσει να παω αρκετες φορες αλλα και παλι τι θα πετυχω να συναντηθουμε το καλοκαιρι 1 2 3 μερες και μετα τελος η αντε και στην εξεταστικη του σεπτεμβρη αν χρωσταμε. Με υατην την κοπελα ειναι πιστευω οτι πιο κοντα εχω γνωρισει στον πραγματικο ερωτα, δεν εχω ξανανιωσει ετσι με εχει συναρπασει.
ΥΓ. Σας παρακαλω μην μου πειτε το κλισε θα βρεις κατι καλυτερο αν μπορειτε Σας ευχαριστω για το χρονο σας και συγνωμη για το μεγαλο ποστ