Μικρές καθημερινές στιγμές ευτυχίας!! :D
Eίπα να κάνω ένα θέμα για κάτι που συναντάμε όλο και πιο σπάνια εμείς που ταλαιπωρούμαστε απο ψυχολογικές παθήσεις είτε γιατί βασανιζόμαστε από τα συμπτώματα της πάθησης,είτε γιατί δεν δίνουμε μεγάλη σημασία σε στιγμές που παρόλο που είναι μικρές μας χάρισαν ή μας χαρίζουν στιγμές χαράς και ευτυχίας.
Προσωπικά θυμάμαι τα πρωινά που ξυπνούσα και ένιωθα τη ζεστασιά του σώματος της κοπέλας μου και η κίνηση στην πόλη μόλις ξεκινούσε.Ήταν απίστευτα ήρεμα και η ευχαρίστηση ήταν όλη δική μου.
Τις στιγμές με γέλιο αλλά και τους καβγάδες που ήταν σαν μπουρίνι και μετά ερχόταν η συμφιλίωση.
Τώρα μια ευχάριστη στιγμή είναι οι ώρες που διαβάζω λογοτεχνία παρέα με έναν καφέ και την αγαπημένη μου μουσική.
Το άρωμα του βασιλικού στο παράθυρο και τα παιχνιδίσματα των μελισσών και ζουζουνιών πάνω από τα λουλούδια.
Τελευταία ήταν η έξοδος παρέα με τον φίλο μου όπου ξεκινήσαμε με καφέ,μετά ούζα κ έπειτα μπύρα βλέποντας τον τελικό champions league όπου κέρδισε η αγαπημένη barca!!
Γράψτε μικρές στιγμές που σας έκαναν να νιώσετε χαρά και να εκτιμήσετε το παρόν και τη ζωή.