Καλησπέρα σε όλους,
Είχα μια πραγματικά κολλητή φίλη, δεμένες, τραπέζια μεταξύ των οικογενειών μας, λέγαμε τα πάντα, πηγαίναμε παντού μαζί, με βοήθησε σε δύσκολες στιγμές, τη βοήθησα κι εγώ. Επιχειρηματίες κι εκείνη κι εγώ. Αρραβωνιάστηκα το 2012, τη κάλεσα και ήρθε με το αγόρι της. Ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το σπίτι μας με τον άντρα μου, πήγαμε και πήραμε προσφορά από το μαγαζί της αλλά λόγω διαθέσιμων οικονομικών δε μπορούσα να αγοράσω από εκείνη τίποτα, περιορίστηκα σε κάτι πιο οικονομικό. της το εξήγησα. φτάνω στο σημείο να θέλω να διαλέξω κάποια πράγματα διαφορετικού αντικειμένου, τα οποία θα πλήρωναν πλέον οι δικοί μου, οπότε πήγα από εκεί, είδαμε κάποια πράγματα, μου έδωσε προσφορά και έφυγα. Δεν αγόρασα τίποτα λόγω του ότι έπρεπε να ετοιμάσω το γάμο μου. Οπότε και τη κάλεσα. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ. Ούτε εκείνη αλλά και κανείς από την οικογένειά της. Επικαλέστηκε επαγγελματικό ταξίδι. Πικράθηκε ο άντρας μου αλλά κι εγώ πολύ περισσότερο. Ήταν από τις λίγες φίλες μου και την αγαπάω ακόμα πάρα πολύ. Με πήρε τηλέφωνο δυο μέρες μετά το γάμο να πάω να πάρω το δώρο μου. Φυσικά και δεν πήγα. Απόφασίσαμε μετά με τους δικούς μου να μην αγοράσουμε αυτά που σχεδιάζαμε από εκείνη. Τα αγοράσαμε από αλλού. Αμέσως μετά το γάμο έμεινα έγκυος και δεν ήρθε καν να με δει 5 λεπτά (να πω ότι ήμουν στο κρεβάτι το περισσότερο διάστημα για λόγους ασφαλείας). Δεν το λέω για το δώρο, αλλά για τη φιλία 15 χρόνων που λέγαμε ότι είχαμε. Γέννησα και με πήρε τηλέφωνο ένα χρόνο μετά (δηλαδή χθες) να μου πει ότι παντρεύεται και ότι μου έστειλε πρόσκληση για το γάμο της. Τί κάνεις τώρα? Δεν πάς ή πας? Πείτε μου σας παρακαλώ τη γνώμη σας. ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το μεγάλο post.