Originally Posted by
sogoku
Παιδια τωρα τελευταια λογω εντονου αγχους το τελευταιο εξαμηνο κυριως περαν τον αρρυθμιων που συζητησαμε και σε αλλο ποστ,εχω νυχτερινο τρομο..Δηλαδη εκει που παει να με πιασει ο υπνος αισθανομαι σα να μη μπορω να ανασανω,σαν να παει να σταματησει η καρδια μου κ πεταγομαι να παρω ανασα.Το εχω βιωσει και προ πενταετιας αυτο το συναισθημα αλλα στον ξυπνιο μου,δηλαδη εκει που καθομαι κ διαβαζω για παραδειγμα σκεφτομαι ωχ κατι θα παθω κατι τωρα,θα σταματησει η καρδια μου,δε μπορω να ανασανω κτλ και συνηθως κρατουσε καποια δευτερολεπτα η ολη φαση πανικου-τρομου.Αυτο ακριβως το παθαινω τωρα στον υπνο μου στα πρωτα σταδια πριν κοιμηθω...
Επειδη τον τελευταιο μηνα με εχουν πιασει διαφορα ψυχολογικα που νομιζα οτι τα ειχα ξεπερασει(πανω απο 4 χρονια) εχω αρχισει κ ανησυχω.Η αληθεια ειναι οτι ειχα πολυ πιεστικη και αγχωτικη χρονια με τα επαγγελαμτικα κ τα οικογενειακα.Παρατηρησα οτι τωρα που διευθετησα τα περισσοτερα ζηττημα και ολα πανω κατ ευχην τωρα με βομβαρδισαν τα ψυχολογικα μου.Μηπως "βγαινει" συσωρευμενο το αγχος ολης της χρονιας???