προβλημα με τον πατερα μου
Γεια σας!
Με τον πατερα μου μια ζωη δε τα παμε καλα, εκεινος με χτυπαγε μικρο, παντα νευριαζε με το παραμικρο και χωρις να εχω κανει κατι, ποτε δεν ηταν διπλα μου ουτε μιλουσαμε παρα μονο που αγοραζε παιχνιδια κλπ για να δειξει οτι με αγαπαει. Εγω για πανω απο 10 χρονια τον ελεγα μαλακα απο μεσα μου, δε ηθελα να τον πλησιασω, κραταγα την αναπνοη μου μην τον μυρισω οταν περναγα διπλα του.. και αλλα τετοια ομορφα.. το σιγουρο ειναι οτι δεν εχουμε καμια επαφη, οταν εχω επιτυχιες χαιρεται σε αλλους φυσικα μπροστα, οταν εχω δυσκολιες οπως τωρα που ειμαι ανεργος εχει νευρα λες και ειναι αυτος ο ανεργος. Πριν κατι βδομαδες εγινε κατι παλι και αποφασισα να σταματισω να του μιλαω, ουτως ή αλλος μιλαμε 1 φορα τη βδομαδα καθως μενουμε σε αλλα σπιτια. Απο τοτε ουτε καν τον εχω δει.
Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν θα μπορεσω να ειμαι οκ με τον εαυτο μου χωρις να χρειαστει να του μιλησω ( οχι οτι θα ακουσει απλα να το κανω εστω για ναπω οτι το εκανα) αλλα και οποτε του εχω μιλησει με θεωρει ευαισθητο και γενικα εκνευριζεται με το παραμικρο και τοτε τελειωνει η κουβεντα. Νιωθω μια εκπληξη κ απογοητευση που δεν ειναι διπλα μου οπως ειναι η μητερα μου πχ. Μηπως ζηταω πολλα? Μηπως πρεπει να συμβιβαστω μεσα μου οτι ετσι ηταν ειναι κ θα ειναι ο πατερας μου και η σχεση με τον πατερα μου? Δε μπορω να φανταστω οτι θα κανω και εγω τα ιδια στο παιδι μου, νιωθω απιστευτα ασχημα με το πως μου φαιρεται. Μηπως οντως ειμαι ευαισθητος και πρεπει απλα να προχωρησω κ να μη το σκεφτομαι? Δε ξερω τι να πω κ τι να σκεφτω γιαυτον τον ανθρωπο, ενα αινιγμα ειναι μια ζωη.