καταστροφικες εμμονες και φοβιεςι
γεια σας αν καποιος απο σας εχει βρει τροπο να αντιμετωπιζει τις φοβιες του και τις εμμονες του ας μου πει.η ζωη μου ειναι πολυ δυσκολη λογω των φοβιων μου και των εμμονικων σκεψεων.Γενικα ειμαι φοβικο ατομο απο παιδι και σιγουρα σ αυτο συνεβαλε ο τροπος που μεγαλωσα .Παντα οι δικοι μου απο υπερπροστασια απο αγνοια?οπως θελετε πεστε το μου υπερτονιζαν τον κινδυνο στη θαλασσα στην εκδρομη στη παρεα θεωροντας οτι ετσι με προστατευουν αυτο ομως εγινε ενα μεγαλο φρενο για πολλα πραγματα στη ζωη μου και μεχρι τωρα αντιμετωπιζα φοβιες και εμμονες σχετικα καλα ποτε με τη λογικη ποτε με τη βοηθεια της οικογενειας υστερα ομως απο μια ασχημη εμπειρια που ειχα απο αρρωστια δικου μου ανθρωπου τον οποιο και εχασα το πραγμα εχει ξεφυγει εχω αρρωστοφοβια σωματοποιω καθε μερα και διαφορετικα συμπτωματα τους γιατρους εννοειται οτι δεν θελω ουτε να τους δω και ο φαυλος κυκλος συνεχιζεται.Εχω πολλες κενες ωρες μια που τα παιδια μου ειναι πια μεγαλα και δε με χρειαζονται γιατι σ αυτα ειχα αφιερωσει τη ζωη μου μεχρι σημερα αυτο ειναι κακο γιατι εχεις ολο το χρονο να αναπτυξεις εμμονες να τις επεξεργαζεσαι καθημερινα και στο τελος να τις πιστευεις σαν να ειναι αληθηνες.Η ζωη δυσκολευει ο φοβος γινεται θηριο και δεν μπορεις τιποτα να ευχαριστηθεις ουτε το φαγητο σου πχ.Πολλες φορες θυμωνω με τον εαυτο μου που ειναι τοσο αδυναμος και ζηλευω τους φιλους μου που ειναι δυνατοι τι να κανω?εχω παρει αντικαταθληπτικα και με βοηθησαν τωρα ομως που τα σταματησα ειμαι ξανα στα ιδια