Υπάρχει τρόπος να εμποδίσω κάποια μέλη να μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Printable View
Υπάρχει τρόπος να εμποδίσω κάποια μέλη να μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Κυκνακο , για βαλε με στην λιστα αγνοησης , και να δω αν μπορω να σου στειλω μηνυμα . Πες μου ποτε μεβαλες , για να δοκιμασω .
Μολις σουστειλα ενα .
οποιον βαλεις στην λιστα αγνοησης, δεν μπορει να σου στειλει πμ, καρατσεκαρισμενο.
εχω δυο παρταλια εκει , σε μονιμο αποκλεισμο:p
εδω δεν θα βλεπεις τα μηνυματα τους επισης, αλλα εχει μια επιλογη να γινει ορατο το συγκεκριμενο μηνυμα και μπορεις να δεις τον δημοσιο διαλογο, χωρις να αναιρεσεις την αγνοηση.
OK , Kυκνε . ........back to business λοιπον . !!
εχω ακουσει εγω απιστευτα σε προσωπικα μυνηματα που δε φανταζετε κανεις απο καπιους που νομιζαν οτι επειδη με βλεπανε αγαθο κ απονηρευτο κ επειδη εκανα οτι τους πιστευα τους ελεγα οτι μου κατεβει για να δω που το πανε... οστοσο δεν ειναι ολοι κακοπροαιρετοι κ εγω δεν ειμαι καθολου προκατειλημενος..
χρησιμοποιησε κ ολα τα καταληλα αξεσουαρ για να εχεις επιπλεον προστασια αυτο δε φτανει....:D:DQuote:
οποιον βαλεις στην λιστα αγνοησης, δεν μπορει να σου στειλει πμ, καρατσεκαρισμενο.
εχω δυο παρταλια εκει , σε μονιμο αποκλεισμο
χαχα..
παιρνεις πολυ στα σοβαρα τα παντα κ να σου στειλει δηλαδη τι θα σου κανει θα σε φαει πισω απο τον υπολογιστη? δε γινεται...Quote:
αν πχ περπατουσες στο δρομο κ ανησιχουσες αν εμφανιστει μπροστα σου κανενας γοριλας αυτο να το καταλαβω..
μη φοβασαι τα παντα αν καπιον δεν τον εγκρινεις το πολυ πολυ να τον εχεις γραμενο σου κ τελειωνει υποθεση...οτι κ να κανει .. μετα
ποιος ειπε, οτι ειναι ολοι κακοπροαιρετοι?
οι κακοπροαιρετοι ειναι εξαιρεσεις.
τους εξαιρουμε απο τους λογαριασμους μας και τελειωνει το πανηγυρι. πηγαινουν με τους ομοιους τους, να ξεκατινιαζονται.;)
απο τα υπολοιπα, σορι αλλα δεν καταλαβα τιποτε :o
εγω ενα πραγμα ξερω οτι οπιος δεν εχει διαθεση να ανοιχτει σε κανενα δε προκειται κ να πιστεψει οτι καπιος του λεει αληθεια αρα οτι κ να του πεις θα το αμφισβητισει.