Καλησπερα! θα ηθελα να ρωτησω αν γνωρίζει κανεις ποσο κοστιζει μια μελετη ύπνου και πώς γίνεται? ?τι διαδικασίες δηλαδη??ευχαριστω εκ των προτέρων
Printable View
Καλησπερα! θα ηθελα να ρωτησω αν γνωρίζει κανεις ποσο κοστιζει μια μελετη ύπνου και πώς γίνεται? ?τι διαδικασίες δηλαδη??ευχαριστω εκ των προτέρων
Αν γίνει σε κρατικό νοσοκομείο δεν κοστίζει τίποτα, εγώ έκλεισα για το σύζυγο που έχει άπνοιες στον Ευαγγελισμό, πας από το πρωί σου κάνουν κάποιες εξετάσεις και το βράδυ πας να κοιμηθείς και σε συνδέουν με κάποιο μηχάνημα, κάτι τέτοιο. Σε ιδιωτικό μου είχαν πει για το ευγενίδειο αλλά δεν κάνει πια. Αν θες σου δίνω και τηλέφωνα
Κάτσε να στα δώσω γιατί μετά δεν ξέρω αν θα ξαναμπω, λοιπόν στον Ευαγγελισμό είναι 210-7201843 και στο Σωτηρία 210-7208100 , εκτός αν δεν σε βολεύει Αθήνα. Αν μπορείς Αθήνα τότε παίρνεις εκεί τηλ. και λες ότι θέλω να κάνω μελέτη ύπνου και σου κλείνουν ραντεβού. Αυτά!
Κατι αλλο..πρεπει να εχεις παραπεμπτικο απο γιατρο και να εισαι ασφαλισνενος στο ικα?
όχι εμείς δεν έχουμε παραπεμπτικό, ασφαλισμένος λογικά πρέπει να είσαι, όταν πάρεις τηλέφωνο για ραντεβού ρώτα τους