Σε σχέση αλλά... νέα προοπτική;
Οπότε τώρα τι επιλογές έχω; Αυτή θεωρώ ότι πρέπει να εχει καταλάβει το ενδιαφέρον μου, πρώτα και κύρια από τη προταση για καφέ συν τα κάποια κοπλιμέντα που της έχω κάνει...
Μήπως πρέπει να τη διεκδικήσω πιο έντονα; Να της ξαναπροτείνω άλλη μια φορά για καφέ; Επειδή έχει σχέση μηπως βρισκεται σε κάποιο δίλημμα; Δε θέλω να φανώ και λίγουρης - πέφτουλας γιατι μεχρι στιγμης δν νομιζω να της εχω δωσει τετοια δειγματα... Αυτή, αν ενδιαφερόταν δε θα μπορούσε να μου αντιπροτείνει για μια έξοδο; Και καλά ειναι κοπελα και αυτά ειναι "υποχρέωση" του άντρα; Να το αφήσω το θέμα για μερικές μέρες, να δω αν υπάρξει κάποια ανδτίδραση της;
Πάντως μποεί να μην έχω πολλή εμπειρία στις σχέσεις, αλλά γενικά νομίζω οτι μπορώ να ψυχολογώ τις αντιδράσεις του άλλου, και στη συγκεκριμένη περίπτωση μου φαίνεται τόσο απίστευτο να έχω πέσει τόσο εξω για αυτη τη κοπέλα!
Βέβαια, από την άλλη σκέφτομαι και την κοπέλα που ειμαστε μαζι...Ωστόσο η "καψούρα" για αυτη τη νεα κοπέλα ειναι εντονη και δε μπορω να σκεφτω αυτη τη συγκεκριμενη στιγμη περισσοτερα πραγματα....
Αυτά, οποιαδήποτε προτροπή ευπρόσδεκτη