απιστευτη πιεση για αντικαταθλιπτικα...
Λοιπον παιδακια θελω να μ μιλησετε ειληκρινα για τα αντικαταθλιπτικά.το προβλημα πρωτα...πριν 5-6 μηνες επεστρεψαν οι κρισεις πανικου π ειχα ξεπερασει παλιοτερα μονη.δε τρομαξα αλλα ειχα αρχισει οπου πηγαινω να ζαλιζομαι και να νιωθω αδυναμη.με αποτελεσμα να βγαινω μονο κοντα στο σπιτι ωστε να γυρισω συντομα αν χρειαστει.πριν 2 μηνες με πιεσε η ψυχοθεραπευτρια μ να παω πιο μακρια απ οτι συνηθως μ αποτελεσμα να φρικαρω τοσο π ουτε στα κοντινα δε μπορουσα να παω πλεον.ετσι κλειστικα μεσα.κατεβαινω μονο λιγα λεπτα στο δρομο ωστε να κραταω μια επαφη με το εξω. Της ειπα οτι ισως να ταν καλο να μ δωσει κτ ωστε να βοηθηθω(τοτε,πριν 2 μηνες) κ μ εδωσε τα ζολοτριν.γονεις κ φιλοι φρικαραν.μ εκραζαν μ ελεγαν οτι ολα ειναι στο μυαλο μ.εν τελει αρχισα να διαβαζω στο ιντερνετ κ κατατρομαξα με τις παρενεργειες που ειδα.τωρα πια ομως οι γονεις κ οι φιλοι ενημερωθηκαν κ με ζαλιζουν να τα παρω.μαζι κ η ψυχοθεραπευτρια π αρχικα μ λεγε δε τα χρειαζεσαι.εγω ομως τωρα φοβαμαι πλ επισης ειμαι κ αντιδραστικη..νιωθω οτι αν τα παρω θα παθω τα χειροτερα.μ πε ν ξεκινησω με 0.25 ζολοτριν(ακριβως το ιδιο με ζολοφτ) κ οτι ειναι safe δοση..θελω να γινω καλα.δε μπορω αλλο να μαι μεσα (αγχος δεν εχω κ ολη μερα ζωγραφιζω κανω γραφιστικα διαβαζω κλπ) κολλαω πολυ ομως να τα παρω...υπαρχει κανεις που να βοηθηθηκε;;η μονο παρενεργειες;