2ος Γαμος και 2η οικογενεια
Καλησπερα σας. Πριν απο δυο χρονια χωρισα απο τον πρωην συζυγο τωρα πια ,εχω δυο παιδια (αγορια 9 και 11χρονων αντιστοιχα) και ειμαι ετοιμη να προχωρησω στον 2ο γαμο μου με εναν ανθρωπο τον οποιο κυριολεκτικα λατρευω!!! Προσφατα(το Πασχα) ανακοινωσα στα παιδια μου την σχεση μας και τα σχεδια μας περι γαμου και μετοικησης απο τον τοπο διαμονης μας στο τοπο διαμονης του μελλοντα συζυγου μου που ομως ειναι στο αλλο ακρο της χωρας μας. Προ μηνος ανακοινωσα και στο πρωην τα σχεδια μας. Τα παιδια μου αντεδρασαν παρα πολυ εντονα με κλαματα και φωνες λεγοντας οτι εμεις θελαμε να μεινουμε οι τρεις μας και στολιζοντας τον συντροφο μου με ολα τα γνωστα κοσμητικα επιθετα. Εδω πρεπει να πω οτι τον συντροφο μου και τα παιδια του (χωρισμενος επισης) τους γνωρισα στα δικα μου παιδια ενα χρονο πριν ως φιλους μου. Συναντηθηκαμε αρκετες φορες μεσα στον χρονο για διακοπες κυριως.
Τωρα ειμαι σε μια κατασταση οπου ο πρωην εχει θυμωσει και λεει οτι θα διεκδικησει την επιμελεια των αγοριων, τα παιδια ουτε ν ακουσουν δεν θελουν για τον συντροφο μου και τα παιδια του ποσο μαλλον για μετοικηση κι εγω εχω σταματησει την προετοιμασια για ολα αυτα. Ακομα και διακοπες σχεδιαζα να παμε με τα παιδια μου εκει που ειναι ο συντροφος μου...ολα τα ανεβαλα... λυπαμαι παρα πολυ διοτι οσο προχωραει ο καιρος βλεπω οτι το να μετοικησει μια γυναικα με παιδια στην αλλη ακρη της χωρας για να παντρευτει εναν ανδρα(με παιδια που ειναι σχεδον καθε μερα μαζι του) γινεται αδυνατο!!! Αγαπω παρα πολυ τον συντροφο μου και δεν θελω να χασω το να ζησω μαζι του!! Εδω που ζουμε με τα παιδια δεν εχω δουλεια ενω εκει υπαρχει προοπτικη να δουλεψω. Το οικογενειακο μου περιβαλλον δεν μπορει να με στηριξει ουτε ψυχολογικα ουτε οικονομικα, περισσοτερο με κατακρινουν για την αποφαση μου να φυγω. Ο πρωην ειναι ενταξει στις οικονομικες του υποχρεωσεις ομως και αυτος ζοριζεται απο τη δουλεια του. Ζω, ζουμε με τα παιδια μου σε μια απιστευτη αβεβαιοτητα και ανασφαλεια..νιωθω πολυ απογοητευμενη,εχω πολλες ενοχες και δεν ξερω πως να το χειριστω!!