σχέσεις και μπέρδεμα νυν-πρώην
Γεια σας!
Το πρόβλημα μου έχει ως εξής. Το αγόρι μου είχε μια μεγάλη σχέση πριν εμένα. Με την οποία έμειναν φίλοι,εδώ και τρία χρόνια. Η κοπέλα είναι τέρμα αντικοινωνική και του είπε να μείνουνε φίλοι γιατί είχε μείνει μόνη της. Από την αρχή της σχέσης μου με αυτό το αγόρι, υπήρχε η επικοινωνία με την πρώην κοπέλα του η οποία ευτυχώς έμενε σε άλλη πόλη. Μία φορά που ήρθε αυτή στη πόλη μας, βγήκαμε όλοι μαζί για καφέ. Οι τρεις μας.... Ο λόγος που πήγα ήταν γιατί ένιωθα πως αν δεν πήγαινα, θα πήγαινε μόνος του. Μετά από λίγο καιρό δεν άντεξα να υπομένω αυτή τους την επικοινωνία και τον απείλησα πως αν δεν έκοβε μαχαίρι ότι επικοινωνία είχε μαζί της, θα χωρίζαμε. Το έκανε και η κοπέλα του έκανε ολόκληρη σκηνή, γιατί της είπε να μην τον ξαναπάρει τηλέφωνο!! Η κοπέλα είχε γίνει έξαλλη και τον έκανε μπλοκ στο φεισμπουκ. Από τότε δεν μπορώ να ηρεμήσω γιατί νιώθω πως όλο αυτό έγινε υπό την απειλή του χωρισμού. Πως δεν σεβάστηκε που του έλεγα τόσο καιρό πως με ενοχλεί. Πως το μόνο που τον πείραξε είναι να μην μείνει μόνος του. Και νιώθω πως δεν την έχει ξεπεράσει μιας και φοβόταν τόσο να κόψει την επικοινωνία, γιατί ήξερε πως αυτή θα αντιδρούσε με θυμό. Το θέμα είναι πως νιώθω πως αυτή η κοπέλα έχει ακόμα αισθήματα για το αγόρι μου παρόλο που εχει άλλη σχέση.. Και φοβάμαι μην ξαναεπικοινωνήσει και μήπως το αγόρι μου δεν μου το πει.. και έχω χάσει εμπιστοσύνη στο αγόρι μου και απορώ γιατί είμαι σε μια σχέση που μου δημιουργεί τόση ανασφάλεια και αβεβαιότητα......