Καλησπερα σας κ καλως σας βρηκα.μετα απο αρκετο καιρο πιυ παλευω με την αγχωδη διαταραχη κ φαινοταν πως ολα ηταν καλα κ σχεδον ειχε ξεπεραστει με αγωγη κ ψυχοθεραπεια συμβαινει το εξης...αρχιζω γυμναστικη κ επειτα απο δυο μερες αρχιζουν να μουδιαζουν τα χερια μου πολυ εντονα απο τον αγκωνα κ κατω.να πονανε οι παλαμες,τσιμπηματα κλπ(να πω οτι εχω νιωσει του κοσμου τα συμπτωματα αλλα ποτε κατι τετοιο).να σηκωνω το χερι κ να μουδιαζει,να εκπνεω κ να μουδιαζουν τα ακρα.να ποναω ενω κραταω το κινητο ανασκελα,να μην ξερω που να βαλω τον αυχενα μου.δεν φοβαμαι κ παω σε ορθοπεδικο μιας κ σχεδον υπεφεεα κ ηταν πολυ ενοχλητικα τα συμπτωματα.μου γραφει ηλεκτρομυογραφξμα κ με διαβεβαιωνει πως δεν ειναι μυικο.με παραπεμπει σε νευρολογο για να δω μηπωςωειναι καποια μορφη σκληρυνσης....(???????).φυσικα τα παιζω.να σας ενημερωσω πως εχω κανει κ μαγνητικη εγκεφαλου τον γεναρη.του το ειπα κ μου ειπε πως δεν εχει σημασια.ισως χρειαστει να κανω κ στον αυχενα κ στην σπονδυλικη στηλη.ισως κ ξανα στο κεφαλι.φρικαρα.εχω κλεισει ραντεβου αλο βδομαδα να παω στην νευρολογο μου.ειχατε πουε παρομοια συμπτωματα η υποψιες οτι εχετε αυτη την ασθενεια?