Οι αντρες ελκονται απο τα κακα κοριτσια?
Τελικα ποιες γυναικες προτιμουν οι αντρες?τα καλα η "κακα" κοριτσια?και τι εννοω?
με το καλο κοριτσι εννοω αυτο που θα ειναι σωστο στη συμπεριφορα δειχνει και φαινεται οτι θελει να κανει σχεση,ησυχο συμφωνει γενικα με τον αντρα δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις της φτανει που ειναι με το αγορι της.δεν παιρνει ιδιαιτερες πρωτοβουλιες ειναι ηπιων τονων.γενικα δινει πολλα απο τη αρχη.κανει τα χατηρια στον αντρα στο σεξ και παντου.νοιωθεις ασφαλεια μαζι της.
Με το κακο αυτο που θα του ψησει το ψαρι στα χειλη που θα απαιτει απ τον αλλον πραγματα ,θα εχει εντονη προσωπικοτητα θα ζει το σημερα..θα διεκδικει και θα δινει στον αλλον να καταλαβει οτι ειναι δραστηρια εχει πολλες ασχολιες και οτι υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες..θα κραταει πραγματα για τον εαυτο της δε θα ανοιγεται ευκολα.να κρυβει μυστηριο.μπορει και να φλερταρει γενικα
Ειπα μερικα παραδειγματα νομιζω καταλαβατε τι εννοω.
Δεν ξερω αν ειμαι σαφης,μπορει να ακουγονται γενικοτητες και εξαρταται το αν θα ταιριαζεις με τον αλλον και τον χαρακτηρα του καθενος.απλα εγω βλεπω γενικα-οχι παντα-οτι οι αντρες ελκονται απο την δευτερη κατηγορια και δεν εκτιμουν τα καλα κοριτσια τα θεωρουν δεδομενα τα βαριουνται και τους ελκυει το δυσκολο αυτο που θα κανουν κοπο να κατακτησουν.
εγω πιστευω οτι ειναι κουραστικο να το παιζεις κατι αλλο και το καλυτερο ειναι να σαι ο εαυτος σου ωστε ο αλλος να σε εκτιμησει γι αυτο.αλλα δεν εκτιμαται παντα και καλο ειναι να κρατας πισινη.αν οχι να σαι "κακος"τουλαχιστον να μη τα δινεις ολα απο τη αρχη.